עבור לתוכן

בעיות עם מאוורר של Leadtek

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש לי כרטיס של Leadtek, מסוג Winfast 6600GT Extreme (מבוסס Geforce4 6600GT). הכרטיס במחשב חודשיים ולכן עדיין נקי מאוד. לפני חודש פעם ראשונה ראיתי תופעות מוזרות עד כדי נעילת המחשב לזמן קצר. לאחר מכן התצוגה כבתה וחזרה שוב. המחשב ננעל שוב תוך מספר שניות. הצלחתי להפעיל את תוכנת Everest ועליתי על כך שכרטיס המסך מתבשל. לאחר בדיקת החומרה (אני בונה מחשבים לבד) גיליתי שהמאוורר פשוט לא מסתובב. ברגע שנתתי לו "Push" הוא התחיל להסתובב והטמפרטורה של הכרטיס ירדה פלאים. תופעות נעלמו. קיוויתי שמדובר בתופעה חד פעמית, אך זה קרה שוב לפני יומיים.

בחנות "נועה מחשבים" טוענים שאין אחריות על המאוורר ומציעים לי לקנות מאוורר חלופי של Artic Cooling.

א. האם באמת אין אחריות על מוצר פגום כמו מאוורר מהמפעל ? (נראה שהם צודקים לצערי, ראיתי משהו פה בפורומים).

ב. יש מה לעשות עם המאוורר (לא, הוא לא נוגע בשום דבר)

ג. כדאי לקנות את המאוורר החלופי ? (מציעים לי את Arctic-Cooling NV Silencer 6 REV2)

תודה על תגובות

פורסם

יש שאלה גדולה - מי היבואן של הכרטיס.

תברר ותפנה ישירות ליבואן ותשאל.

אם אין אחריות בוודאות מקסימום הפסדת דקה ו-15 אגורות שיחה.

במקרה כזה אני ממליך על VF700 של ZALMAN.

יש לי נסיון מעולה איתו.

SILENCER יותר טוב אם המארז לא מאוורר טוב.

אם יש לך מארז עם אורור טוב (2 מאוררים ו- 120מ"מ מאחורה) אז יש פתרון זול

והכי שקט שיש. זה שוקל כמעט חצי קילו - אבל זה מקרר ללא מאורר (ולכן באפס רעש).

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1609&products_id=10325

פורסם
  • מחבר

לגבי היבואן, דיברתי עם נועה מחשבים. הם טוענים שיש שלושה יבואנים רשמיים של Leadtek. לא נראה לי שהם יודעים מי מהם הביא את הכרטיס שלי. בכל מקרה כתבתי מכתב לחברה והם הציעו לשלוח את זה לאחד היבואנים. חסכתי את ה 15 אגורות כי שלחתי להם דוא"ל.

תודה על ההצעות לקירור. אקח אותם בחשבון. אני לא קונה יותר בפנדה מאז שקיבלתי מהם מספר פעמים שירות מתחת לכל ביקורת (וגם קללות). חברה לחלוטין לא שפויה.

תודה על התשובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים