פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים הזמני מ PANDAS את הקירור הזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204הוא במחיר טוב והוא מורכב כולו מנחושת שזה טוב.בנוסף גם יש לי משחה תרמית כסופההכרטיס מסך שלי זה 6600GT של XFXכשרק קניתי הוא סגר 81 מעלות בכיףהחלפתי לו משחה למשחה כסופה זה הוריד 5 מעלותעכשיו אני רוצה לקנות את הקירור שציינתי בראש הדיון.מה אתם אומרים?
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים לך על זה. זה ששמת משחה טרמית טובה,וזה הוריד לך 5 מעלות,זה לא אומר שאתה לא צריך לקנות את הקירור הנ''ל. אולי הוא יוריד מעל 10 מעלות? לך תדע..
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים תשקיע עוד קצת ותיקנה ביגטייפון חחח סתם צוחק קירור מצויין אבל אתה יכול לקנות את הקירור של TT ב 70 ש"ח בערך וזה יעשה את העבודה
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים אממ אדם לוי, אני חושב שהתבלבלת קצת...מדובר פה על קירור לכרטיס מסך... ביג טייפון זה קירור למעבד...או שלא קראתי טוב את התגובה שלך בכל מקרה זה לכרטיס מסך, והיום הוא נחשב ללא רע בכלל (עד לטרמל רייט V 1)
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים אממ אדם לוי, אני חושב שהתבלבלת קצת... מדובר פה על קירור לכרטיס מסך... ביג טייפון זה קירור למעבד... או שלא קראתי טוב את התגובה שלך בכל מקרה זה לכרטיס מסך, והיום הוא נחשב ללא רע בכלל (עד לטרמל רייט V 1) ואני חושב שהוא צחק... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.