עבור לתוכן

SATA II על לוח SATA 1.5Gb/s

Featured Replies

פורסם

הלו אנשים אני צריך לצערי להחליף את ה- HDD שלי אחרי שזה קרס ואומנם עובד עכשיו, אחרי שיחזור, אבל עם כל מיני בעיות מוזרות

יש לי לוח אם Abit ic7-max3 והוא תומך ב- SATA 1.5 רציתי לדעת אם אני מחבר אליו SATA II למה לצפות בדיוק? כלומר חוץ מהעובדה שהוא יעבוד ב-1.5 ולא ב-3.0 האם הלוח יזהה אותו והאם אני צפוי לבעיות מסוימות או לעבודה ירודה של הכונן, הרעיון הוא שברגע שאני ישדרג את הלוח אז אני לא אצטרך לשדרג את הכונן ובנוסף אם אני אמצא כונן מתאים מבחינת ביצועים והועבודה שקטה והוא SATA II האם זו אופציה שאפשר לחשוב עליה בכלל?

בקשר לכונן הישן שלי אני הרצתי בדיקה עם powermax 4.21 הבעיה שתוכנה אומרת לך עובר או לא עובר איזה תוכנה אני צריך בכדי לדעת מה הבעיה בדיוק, כלומר למה הוא לא עבר את הטסט?

תודה אנשים ;)

פורסם

לא תהיה בעיה.

לא הבנתי לגבי השאלה השנייה...

פורסם
  • מחבר

יופי אז כנאה אני אלך על הסמסונג Spinpoint P120

בקשר לשאלה השניה:

בדקתי את הארד דיסק עם POWERMAX והוא הראה לי שהוא לא תקין ( הוא לא עבר את ה-'full scan test') הבעיה שהתוכנה הזאת לא אומרת לך מה הבעיה, למה ההארד לא תקין. רציתי לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הדיסק כך שאני  גם ידע מה לא בסדר.

פורסם

אני במקומך הייתי בודק באתר של הלוח אם שלך ובאתר של הצ'יפסט שלך אם אין בעיות עם SATA2.

אני אומר זאת מנסיון כושל ומר שהיה לי עכשיו עם דיסק SATA2 שהלוח אם שלי (MSI PT880) עם צ'יפסט VIA VT8237 בכלל לא יכול לזהות.

לשמחתי/צערי זיכו אותי די מהר על הכסף ואני נאלץ "להסתפק" בדיסק SATA1, שאותו הלוח כן יודע לקרוא.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ויותר מזל ממני :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים