עבור לתוכן

C++ לגרפיקה או C# ל web services?

Featured Replies

פורסם

כבר בערך באמצע כיתה י' השנה אני יצתרך להחליט לאיזה כיוון להמשיך? גרפיקה או אינטרנט?

יש המלצות הצעות?

פורסם

זה שיקול אישי של מה אתה יותר אוהב... בגדול שתי התחומים מעניינים, אך אני בספק שבית הספר יקדם אותך משמעותית מעבר למה שאתה יכול ללמוד לבד...

גם השאלה באמת בכל אחד מהכיוונים מה הרמה הסופית שאליו תגיע בתחום בבית הספר.

פורסם
  • מחבר

רמה סופית אי אפשר לדעת

השנה אני לומד C עיצוב תוכנה

ו C# כ web services

שנה הבאה אני ממשיך ללמוד C

ואני יצתרך לבחור בין

C++ לגרפיקה

ל C# webservices

אולי מישהוא יודע מה הדרישות בשוק?

בעיקרון בנתיים החלטתי גרפיקה כי זה פיתוח משחקים וזה השוק שמרוויח הכי הרבה כסף.

פורסם

להבנתי, בארץ, שוק פיתוח המשחקים לרוב זה דברים כאלו ב FLASH וכו', אין פיתוח משחקים רציני עם מנועים חדשים וכו' כמו שיש בחו"ל (אם כי משחקים זה משחקים)...

לגבי הדרישות, אני לא יודע עד כמה תוכל להסתמך על ידע של בית ספר בכל תחום בשביל להתקבל לעבודה נורמלית בתחום מסויים, תוכל להסתכל במדור דרושים / באתרים של חברות, ולראות מה הם מצפים...

אני בפרויקט סיום שלי בי"ב עשיתי פרויקט ב C רגיל, בו כתבתי תוכנה תלת-מימדית, שכמו 3DSTUDIO יש לך 4 VIEWPOINTS, ואתה יכול לעשות IMPORT / EXPORT לגופים תלת-מימדיים, ולשמור / לטייל בסצנה...

זה לימד אותי המון על הנושא, אבל בשוק של היום, זה דברים די בסיסיים לעומת מה שיש...

פורסם
  • מחבר

יופי נתת לי רעיון

אם יש פה כאלה שעשו פרוייקטיפ בגרפיקה או כאלה שעשו פרוייקטים באינטרנט ואין להם בעיה להגיב תגיבו איך היה? קשה קל? ועוד לכ מיני דברים שתוכלו לומר.

ככה אני יבנה לעצמי עדיפות

פורסם

C++=PAST

c# = future

עד שאתה תסיים תיכון

עד שתסיים אוניברסיטה

עד שתסיים צבא

C++

יכחד מהעולם

מילה ב#C אתה יכול לעשות הכל כולל גרפיקה ותאמין או לא ביתר קלות ובאיכות שולטת זה שלא ילמדו אותך בבצפר זה לא אומר שאתה לא יכול ללמוד

עם קצת רצון ויכולת אתה יודע תהמשך...

פשוט C# יתרום לך הרבה יותר דברים לעתיד

נתתי את עצתי

בהצלחה

פורסם

יכחד מהעולם.. טוב שלא...

בכל מקרה, לגבי הפרויקט שלי, היה די קשה ומאתגר, אבל למדתי המון, גם על אלגברה, גם על תכנות מתקדם וגם על גרפיקה תחת-מימדית... לקח לי כמה חודשים בסוף.. וכתבתי אותו בכלל ב LINUX והייתי חייב להגיש ב DOS, אז הייתי צריך למצוא פתרון מקורי :)

פורסם
  • מחבר

לא ידוע אני מעדיף גרפיקה תלת מימדית לא משנה איזה שפה בעיקר שאני אוכל לפתח משחקים/תוכנות אם אלמנטים של גרפיקה תלת מימדית

יש עוד הצעות?

פורסם

אם אתה יודע C/C++ ברמה בסיסית, תכתוב בשביל הניסיון משהו פשוט מאוד.. תוכנית שמציגה על המסך ריבוע תלת מיימדי שמסתובב לו

פורסם

אני הייתי הולך על תחום הגרפיקה... אני חושב שה web services הוא נושא שאפשר ללמוד אותו לבד בקלות יותר מאשר גרפיקה ותלת מימד.

פורסם

C++ לא ייכחד תוך 5 שנים כמו ש- C לא נכחדה עד עכשיו.

webservices זה הרבה יותר שימושי, אבל נראה לי פחות מעניין (וגם, כמו שאמרו קודם - יותר קל ללמוד לבד)

תבדוק אם כשמדברים איתך על גרפיקה מדברים על 3D או על עיבוד תמונה (זה שונה לגמרי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים