פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים טוב קניתי מחשב חדש אינטל סלרון 2.53...עכשיו יש לי את המחשב שבוע והמחשב עושה ריסטרטים בעצמו! אני לא יודע מה לעשות בדקתי טמפרטורות והם פעם גבוהות ופעם נמוכות-בנוניות! עכשיו ראיתי את המדריך אם ניתוח קבצי MiniDump והסתבכתי איתה אז אם יש מישהו שמבין בה הנה העלתי את קבצי MiniDump הקובץ להורדה... http://rar.co.il/files/Rar-1126011728.rar בבקשה שמי שמבין יוריד אותם ויבדוק מה הבעיה אצלי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! :nixweiss: [glow=red,2,300]תודה רבה למי שעוזר [/glow]
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים דבר ראשון תשנה את הכותרת ליותר עניינית ועכשיו בקבצים ששלחת2 קבצים מדברים על בעיה בקובץ nv4_disp.dll זה חלק מהדרייברים של כרטיסי מסך GFORCEתעדכן את הדרייבר שלקובץ הבעיה היא ב- atapi.sys יתקנו אותי אם אני טועה אבל הבעיה היא בדרייבר של הIDEתתקין מחדש גם אותו (זה חלק מהדרייברים של הלוח אם)שאר הקבצים מדברים על בעיה בקובץ ntoskrnl.exe זה חלק מהסיסטם שאמור לתפעל דריברים כלומר יתכן שתיקון הבעיות הקודמות יסדר את זהAlien Projectמספיק כברלפחות תעזור לו ולא רק תנפח את המונה שלך
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים דבר ראשון תשנה את הכותרת ליותר עניינית ועכשיו בקבצים ששלחת2 קבצים מדברים על בעיה בקובץ nv4_disp.dll זה חלק מהדרייברים של כרטיסי מסך GFORCEתעדכן את הדרייבר שלקובץ הבעיה היא ב- atapi.sys יתקנו אותי אם אני טועה אבל הבעיה היא בדרייבר של הIDEתתקין מחדש גם אותו (זה חלק מהדרייברים של הלוח אם)שאר הקבצים מדברים על בעיה בקובץ ntoskrnl.exe זה חלק מהסיסטם שאמור לתפעל דריברים כלומר יתכן שתיקון הבעיות הקודמות יסדר את זהAlien Projectמספיק כברלפחות תעזור לו ולא רק תנפח את המונה שלךשב בשקט,"ירח אפל"אני עוזר פה למשתמשים בפורום ,יותר ממך ,זה בטוח.דבר שני,המונה ההודעות שלי לא מעניין אותי בגרוש.מצידי שיהיו 0 הודעות והמונה לא יעלה..למה אתה חושב שזה מעניין אותי לעזעזאל?אז יש לי 10,000 הודעות, יופי,אז? שקל?\=דבר שני,לפעמים אני מעיר ולא עוזר ,מיכוון שאני עסוק עם ת'רדים אחרים.. ואח''כ אני שוכח לנסות לעזור פה,[מזמני החופשי כמובן ,ומרצוני.]אז במקום להעיר הערות,עדיף שתשתוק.. תאמת אני אומר אבל.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים שב אתה בשקטיש כאן מנהלים לפורומיםאין צורך שגם אתה תעיר מיליון פעם אתה רק מציף את הפורוםוחוץ מזה לפני שאתה פוסל אחרים תתחיל מעצמךהחתימה שלך לא עומדת בחוקי הפורום
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים אוקיי, אני אצטט הודעה שלי מדיון קודם:רק כדי להבהיר מס' דברים על מנת שמשתמשים ידעו להבא:זה לא ה"תפקיד" שלו..כולם צריכים להעיר על כותרות שגויות ועל שאר מקרים שבהם עוברים על חוקי הפורום, לא רק הוא.חבל מאוד שאתה מטעה משתמשים, משום שזה לא התפקיד רק של המנהלים לעשות את זהאתה חושב שאנחנו נמצאים כאן 24/7 על מנת לשמור כל הזמן על דברים כאלה?כולם צריכים לעזור בנושא הזה, ואם כולם יעזרו, הכל יראה אחרת לגמרי.*עכשיו אם תהיה כאן עוד הודעה אחת שקשורה לוויכוח הטיפשי הזה, אני אמחק את אותה הודעה, והמפרסם יהיה באזהרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.