עבור לתוכן

המאוור שעל הלוח עושה בעיות.

Featured Replies

פורסם

תישמעו היום הדלקתי את המחשב מהורדה בלילה ואני רואה הוא בקושי זז פתחתי SPEED FAN וזה הראה הלוח ב 56 מעלות פתחתי אותו אני רואה אני מאורר לא עובד, [כול פעם שאני מדליק תמחשב אני נותן לו דחיפה קטנה עם האצבע כדאי שיסתובב] אני מסובב אותו הוא עושה סיבוב ומפסיק עכשיו אחרי 5 דקות עבודה [אחרי ריסט] הוא התחיל להיסתובב אבל הוא מיסתובב לאט ובקושי.

עזרה ???

פורסם

תשמע, אם הלוח 56 מעלות כמה מעלות המעבד?!

תבדוק טוב את החיבור של המאוורר ללוח ותראה אם הביוס מזהה את המאוורר בכלל (אתה יכול לראות את גם בSPEEDFAN)

איזה מעבד יש לך? אם זה AMD אתה לוקח סיכון מאוד גדול בכלל שאתה עובד עם המחשב

אם שום דבר לא עוזר אז תכבה את המחשב ותזמין מאוורר חדש ואל תדליק אותו בכלל עד שאתה מקבל אותו

אני מפחד לחשוב כמה מעלות המעבד אם הלוח 56 ... :-X

פורסם

מה הקשר מעבד?

והוא מחובר טוב מאוד ללוח, איך אני בודק בביוס? ???

עידכון,שמתי לב עכשיו כשאני מדליק SPEEDFAN ושם ע Automatic Speed Fan המאוור "פיתאום" מתחיל לפעול

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה זאת אומרת מה הקשר מעבד? הכותרת שלך היא "המאוור שעל הלוח עושה בעיות" אז הסקתי שאתה מתכוון למאוורר של המעבד , התכוונת למאוורר של הכרטיס מסך אולי ? יש לך כרטיס ONBOARD? אני כבר מבולבל

פורסם

זה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אהההה של הצ'פסט .... לי יש צלעות קירור פסיביות אז לא חשבתי על זה .. בכל מקרה הבנתי ש SPEEDFAN פתר לך את הבעיה, נראה לי זה קשור להגדרות של

AUTO FAN CONTROL תנסה לשנות אותם דרך הביוס

פורסם

למה אתה מסתבך?

קנה קירור פסיבי של זלמן,תסדר חוטים במארז,תוסיף 2 מאווררים וזהו........הקירור הפסיבי עולה כולה 50 ש"ח ומאווררים לא חייב אבל מומלץ בשביל זרימת האוויר במארז :)

פורסם

מאוררים יש לי מספיק [בערך 30 מאוררים בקופסא] אבל אני פשוט לא יודע איפה ואיך לחבר אותם ...

פורסם

תקנה קירור פאסיבי לגשר הצפוני(המקום שהמאוורר שלך יושב עליו) של זלמן ב50-60 ש"ח ותיגמור את הסיפור הזה,זה ככה ברוב הלוחות שבאים עם מאוורר לגשר הצפוני ,אחרי כמה זמן הוא מקרטע ואו עושה רעש או מפסיק לעבוד...... :)

פורסם

מאוררים יש לי מספיק [בערך 30 מאוררים בקופסא] אבל אני פשוט לא יודע איפה ואיך לחבר אותם ...

תלוי איפה כבר יש לך במארז.. ::)

פורסם

תשקיע 50 שקל ותקנה צלעות קירור פסיביות, רק תזהר כשאתה מפרק את המאורר הקיים.

פורסם

תקנה קירור פאסיבי לגשר הצפוני(המקום שהמאוורר שלך יושב עליו) של זלמן ב50-60 ש"ח ותיגמור את הסיפור הזה,זה ככה ברוב הלוחות שבאים עם מאוורר לגשר הצפוני ,אחרי כמה זמן הוא מקרטע ואו עושה רעש או מפסיק לעבוד...... :)

מומלץ, עשיתי זאת ללוח הישן שלי לפני כמה שבועות, המחשב הפך מטרקטור לשקט !!!

פורסם

האם אפשר להתקין קירור פאסיבי (במה זה בא לידי ביטוי? צינורות? צלעות קירור?) במקום המאוורר שעל המעבד (פנטיום 4) ??

תודה,

תומר.

פורסם

יש את ה XP120 ו BIG TYPHOON למניהם שהם מספיק מסיבים, אבל אני לא בקיא בכמה זה בטיחותי להשתמש בהם בלי מאורר על P4... אבל תדע שהמאוררים שלהם די שקטים ובקושי שומעים אותם...

פורסם

למה ביג טייפון בלי מאוורר? לthermaltake יש כמה פתרונות קירור פסיבי למעבד כמו הSONICTOWER והFANLESS CPU COOLER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים