עבור לתוכן

כנראה בעיה עם הכרטיס מסך PowerColor 9800Se

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה...

בזמן האחרון יש לי הרבה מאוד קפיאות של המערכת והחלטתי לבדוק מדוע...

שיחקתי עם הזכרונות הוצאתי החלפתי מקומות... נשאר אותו דבר...

כאשר החלפתי כרטיסי מסך שמתי לב שיש שיפור ענק...

כמו כן כשהחזרתי את הרדאון למחשב וניסיתי להחליף רזולוציה או את ה DEPTH המחשב היה מראה לי מסך שחור ונתקע...

סט הדרייורים גם הוחלף...

היה 5.8 ניסיתי 5.7 ו 5.6 אותו הדבר

עריכה 2 : זה עדיין ממשיך להיתקע לי המחשב המעפן הזה...

יש מצב שזה עדיין הזכרונות בגלל שכשאני נכנס למחשב הוא מראה שהמהירות שלהם היא 333DDR אבל אלה הם זכרונות KINGSTONE 400 Mhz יש מצב שזה בגלל זה?

פורסם
  • מחבר

עבר כבר המון זמן ואני עדיין תקוע עם הבעיה הזת עכשיו גם הופיע לי דבר כזה:

ATI2dvag

the device driver fgot stuck in an infinante loop.

this usually indicates problems with the device itself or with the driver \

משהו כזה העתקתע את זה על דף נייר והעתקתיע לפה אל תשאלו איזה סרט

בקיצור הסרתי כל מצה שקשור אצלי במחשב ל ATI ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים??

להחליף זכרוצת? להחליף כרטיס מסך?? להתקין דרייורים של ATI או של החברה עצמה POWERCOLOR ???

פורסם

יש לו מאוורר?

אם כן כנראה המאוורר של הכרטיס מסך עושה צרות ומתקיע לך את המחשב...

תנסה לנקות אותו קצת ובקשר לשגיאה תחפש בגוגל את השגיאה....

פורסם
  • מחבר

יש לו מאוורר?

אם כן כנראה המאוורר של הכרטיס מסך עושה צרות ומתקיע לך את המחשב...

תנסה לנקות אותו קצת ובקשר לשגיאה תחפש בגוגל את השגיאה....

זה לא קשור למאוורר נדפק לי הכרטיס עצמו לא יודע מה קרה לו בחיים לא ניסיתי אפילו לעשות עליו אוברקלוק אפילו הכי פצפון...

איפה לעזעזל אני מחליף את הכרטיס אם אמא שלי קנתה לי אותו ברוסיה?@

פורסם
  • מחבר

חבר'ה בחייאת תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות אני משתגע החזרתי את ה GEFORCE 2 הישן שלי אבל המחשב עובד בצורה מגעילה ביותר... זה מוזר כמה הכרטיס מסך משפיע על פעילות המחשב...

בכל מקרה משחקים אני לא יכול לשחק אפילו כמו WINNNING ELEVEN על הג'יפורס הזה... שהוא משחק די קל להרצה על ה 9800 שלי...

איפה אני יכול להחליף את הכרטיס מסך בארץ והאם אני אצטרך לשלם על זה??

פורסם

דווקא יכול להיות שההכרטיס מסך מתחמם... שמע, קח מאוורר ביתי אפילו לא משנה איזה, תקע אותו מול הכרטיס מסך ותפעיל אותו על עוצמה חזק ואז תיראה אם הוא תוקע ת'מחשב

ד"א הכרטיס נתקע רק במשחקים?

אם אתה רחושב שהבעיה היא מהזכרונות תוריד את MEMTEST מהאתר פה ממדור ההורדות, ואם אתה חושב שהבעיה היא במעבד (למרות שלא ניראה לי) תוריד את PRIME95 גם ממדור ההורדות

יש עוד דרך שבה אתה יכול לדעת אם הבעיה היא בכרטיס או שהוא מתחמם, שים את הכרטיס על מחשב אחר שאין בו בעיות תריץ איזה משהו שכן תוקע את המחשב אצלך ואז תיראה אם הבעיה נמשכת... וזהו ניראה לי

להחליף את הכרטיס מסך שלך לא ניראה לי שתוכל כי יכול להיות שהוא פגום... וגם אם כן הרי ברור שתצטרך לשלם אם תרצה לשדרג אותו

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה קודם כל הכרטיס מסך תוקע את המחשב גם כשאני מנסה לשנות רזולוציה או DEPTH ...

מה עושים עם זה??

ניסיתי כל סט דרייורים גם של ATI וגם של POWERCOLOR וכל פעם אותו הדבר... הרזולוציה משתנה רק בSAFE MODE...

מה עושים?!

פורסם

זה ניראה כמעט ברור שהכרטיס מסך גורם לתקיעות האלה לפי מה שאתה מתאר... אבל את האפשרות האחרונה עוד לא ניסית

שים את הכרטיס על מחשב אחר שאין בו בעיות תריץ איזה משהו שכן תוקע את המחשב אצלך ואז תיראה אם הבעיה נמשכת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים