פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים ימחק ברגע שאני אקבל לינק, אני מעריך שזה לא יהיה בעוד יותר מחצי דקה. אני ממש שונא שאנשים עושים את זה, אבל זה מקרה דחוף נא לא לנעול או למחוק, אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם :asthanos: עריכה - טוב, תודה בכל מקרה ;D הצלתם אותי..
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אין שום סיבה שהת'ראד ימחק,יש מטרה לכך שההודעות של המשתמשים פה ישמרו כארכיון.אם משתמש אחר יחפש את התוכנה, ויריץ את שמה בחיפוש בצירוף המילה לינק לדוגמא, הוא ימצא את הת'ראד ויחסוך כתיבת הודעה חדשה.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר יכול להיות שיהיה יותר קל להוסיף את התוכנה למדור ההורדות? אבל בכל זאת, אתה צודק. לא חשבתי על זה.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר האמת, זה לא ממש שינה לי.. בכל מקרה תכננתי למחוק את זה, אז מה זה משנה ;D
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים האמת לי לא ברור מה היתה הבעיה להריץ בגוגל חיפוש של:"WCPUID+DOWNLOAD" ותוך 3 שניות היית מקבל 10000 לינקים !
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים האמת לי לא ברור מה היתה הבעיה להריץ בגוגל חיפוש של: "WCPUID+DOWNLOAD" ותוך 3 שניות היית מקבל 10000 לינקים ! GOOGLE?!? אמרו לי שזה נורא מסובך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.