עבור לתוכן

בעיות עם Gigabyte GeForce 6600GT בCS

Featured Replies

פורסם

אממ, חבר שלי קנה את הכרטיס הזה עם מחשב חדש לחלוטין, קיבל אותו ממש היום.. AMD 3000 VENICE

מבחינתי, תיארתי לעצמי איזה 100-150 FPS בסיאס, מינימום, אבל משום מה הוא נשאר קבוע על 60.

החיבור אינטרנט שלו בסדר (אבל לא רואה שום קשר בין זה לבין התצוגה), ויש לו 1024 ראם של קינגסטון.

מה קורה כאן? :\

פורסם

לבטל ויסינק...

מקש ימני על הדסקטופ > nvidia display

analog screen > הגדרות איכות וביצועים (שכחתי איך זה נקרא באנגלית כי שלי בעברית אבל זה משו עם פרופילים)

> vsync > off לסמן שם וי וגם וי ליד ויסינק ולשים לב שזה על אוף

פורסם
  • מחבר

המון המון המון המון תודה :D

פורסם

לבטל ויסינק...

מקש ימני על הדסקטופ > nvidia display

analog screen > הגדרות איכות וביצועים (שכחתי איך זה נקרא באנגלית כי שלי בעברית אבל זה משו עם פרופילים)

> vsync  > off  לסמן שם וי וגם וי ליד ויסינק ולשים לב שזה על אוף

גם אני שמתי לב שאני לא עולה מעל ל-60 FPS (גם לי יש 6600GT)

אתה יכול בבקשה לפרט קצת מה זה vsync ומה היתרון/חסרון בלכבות אותו?

תודה מראש.

פורסם

VSYNC זה משהו שמגביל את הFPS לקצב הריענון של המסך (בדר"כ זה מגביל ל60 למרות שהקצב גבוהה יותר) אני לא יודע מה היתרונות שבזה אבל כעיקרון זה לא נותן לך לעלות מעל 60 FPS ככה שזה דיי גרוע

פורסם

היתרון של Vsync הוא סנכרון בין קצב הפריימים לקצב הרענון, מה שנותן תמונה חלקה יותר.

פורסם

היתרון של Vsync הוא סנכרון בין קצב הפריימים לקצב הרענון, מה שנותן תמונה חלקה יותר.

אז אם זה נותן תמונה חלקה יותר - למה לבטל את זה??

VSYNC זה משהו שמגביל את הFPS לקצב הריענון של המסך (בדר"כ זה מגביל ל60 למרות שהקצב גבוהה יותר) אני לא יודע מה היתרונות שבזה אבל כעיקרון זה לא נותן לך לעלות מעל 60 FPS ככה שזה דיי גרוע

ואם ההגבלה היא שלא יהיו יותר מ-60 FPS, אז למה זה גרוע??

מה הטעם ביותר מ-60 FPS ? העין גם ככה לא מספיקה לקלוט את זה, לא?

האם ה-vsync יכול לגרום גם לכך שיהיו פחות תמונות גם כשמדובר בפחות מ-60 ? כלומר, יש מצב שהוא גורם לכך שבקטעים עמוסי גרפיקה מסובכת נראה רק 15 FPS ?

פורסם

משחקן שמשחק 3 שנים ומבין טיפה בסי אס ... אל תסגור וי סינק...

ותוריד ותתקין reforce... זה מתקן את קצב הריענון של המסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים