פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים הם מתחברים בדרך כלל לאזור הימני-למטה של הלוח אם...מפעיל אותם אצבע שלוחצת עליהם, והם סוגרים מעגל בלוח אם שגורם לו לפעול?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר מפעיל אותם אצבע שלוחצת עליהם חחחחחחחהה התכוונתי- איזה רכיב במחשב מפעיל אותם כאשר אצבע לוחצת עליהם...?? בעצם נראה לי שכפתור ההפעלה מחובר ישירות לספק, לא? כי רק כאשר לוחצים על הכפתור, נוצר מעגל חשמלי...
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים פעם הוא היה מחובר ישירות לספקהיום (לפחות 5 שנים) הוא מחובר ללוח אם לפי תקן ATX
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים חחחחחחחהה התכוונתי- איזה רכיב במחשב מפעיל אותם כאשר אצבע לוחצת עליהם...?? בעצם נראה לי שכפתור ההפעלה מחובר ישירות לספק, לא? כי רק כאשר לוחצים על הכפתור, נוצר מעגל חשמלי... הרכיב שסוגר מעגל הוא הלוח אמ לכן הם מתחברים אליו אם יש לך את החוברת הדרכות תעיף שם מבט זה הכי פשוט בהצלחה !
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים חחחחחחחהה התכוונתי- איזה רכיב במחשב מפעיל אותם כאשר אצבע לוחצת עליהם...?? בעצם נראה לי שכפתור ההפעלה מחובר ישירות לספק, לא? כי רק כאשר לוחצים על הכפתור, נוצר מעגל חשמלי... הספק נותן ללוח כל הזמן (גם כשהמחשב מכובה) מתח Stand By, שאתה לוחץ על כפתור ההפעלה, אתה מקצר נקודה או יותר בלוח שגורמת למחשב על כל תכולתו להדלק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.