פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים קיבלתי תמחשב שלי ביום שישי לוח DFI LANPARTY UT NF 4 זיכרוןTWINMOS PREMIUM SPEED BH5 מעבד AMD ATHLON 3500+ VENICE האם זה משנה אם אני יתחיל את הOC השבוע נגיד או בעוד חודש? ואם למישהו יש איזה מדריך לOC עם הלוח הספציפי הזה? ועוד משהו מישהו יודע מה זה החיבור מולקס שעל הלוח? אני מצרף תמונה שזה מוקף בה באדום...
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים זה לא משנה מתי אתה מתחיל אתה היית יכול להתחיל ג מתי שהוצאת אותו מהאריזה....ולא אין לי מוסג מה זה החיבור הזה תנסה לחבר כלום לא יקרה... אולי זה לתת יותר מתח ללוח אם משהו מי יודע...ואין, אבל לפי מה שראיתי יש פה הרבה שיש להם את הלוח הנ"ל.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים זה חיבור מתח נוסף לאפשר יציבות יותר טובה של מתח ללוח יש עוד חיבור מתח כזה כמו של פלופי בין המעבד ל-pci אתר מצוין עם מדריכים ועצות לOC עם הלוח הזה www.dfi-street.com
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים בנוסף למה שאמרוהחיבור הזה + החיבור הנוסף דמוי החיבור של כונן 1.44 מאפשרים תוספת כח במידה וחיברת ללוח כרטיס מסך נוסףאם יש לך כרטיס מסך אחד בלבד לא צריך להשתמש בהם.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים בנוסף למה שאמרוהחיבור הזה + החיבור הנוסף דמוי החיבור של כונן 1.44 מאפשרים תוספת כח במידה וחיברת ללוח כרטיס מסך נוסףאם יש לך כרטיס מסך אחד בלבד לא צריך להשתמש בהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.