עבור לתוכן

האווזים ניצחו את ישראל כץ: הפיטום ייפסק

Featured Replies

פורסם

RedOctober, אתה באמת מדבר שטויות, מה הקשר לקטע שהדגשת?

אני בספק אם אתה יודע מה זה לפטם.

אתה לא מכריח את העגל לאכול, ע"י זה שאתה דוחף לו את האוכל לפה או דברים כאלה

מה שכן האוכל שלהם נמצא מולם כל הזמן, וכמו בנאדם שיש מולו כל הזמן אוכל הוא אוכל יותר...

האוכל מועשר בכל מיני דברים שגורמים לתפוקת חלב מוגברת (ואגב מה ששותים בקרטונים בסופר קשה לי לקרוא לזה "חלב טרי").

נכון שמשאירים את האור דולק בלילה וזה התעללות אבל זה כבר לא קשור לנושא של פיטום אווזים... (אלא באופן כללי התעללות בחיות).

• תגובות 76
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במדינות בהם הבהמות חיות בחופשיות יחסית, ואוכלות מעשב, הבשר שלהן גם יותר קשה ופחות טעים בגלל השרירים שהן מפתחות.

וכן גם אני מדבר מניסיון אם תנסי להשתמש שוב בתירוץ של הניסיון שלך מגרמניה.

And who made you a bloody expert on meat? What do you think? Those are COWS, not fucking horses! They don't RUN or ride a bike so they don't develope muscules like you say they do, they're just less saggy, and the grass they eat is lush and green and good for them and it means it's good for us too! I lived on a farm here for a while, a real beef ranch belonging to friends of mine and my family, and I seen how they grow their cows and calves and I ate them too, and yes, their meat tastes better!

The only problem in Israel is that we don't have much territory, but it's not an excuse to close a calf in a tiny little cage and give it no water, just shitloads of corn mix. Mind you - they're also having their horns and balls cut off without anesthetic... Boy, would I like to see that done to you and all others who think that it's "cool" to be all Anti-animal Rights because "Annonimous" is out and 50 Cent is in

....!!!

פורסם

And who made you a bloody expert on meat? What do you think? Those are COWS, not fucking horses! They don't RUN or ride a bike so they don't develope muscules like you say they do, they're just less saggy, and the grass they eat is lush and green and good for them and it means it's good for us too! I lived on a farm here for a while, a real beef ranch belonging to friends of mine and my family, and I seen how they grow their cows and calves and I ate them too, and yes, their meat tastes better!

The only problem in Israel is that we don't have much territory, but it's not an excuse to close a calf in a tiny little cage and give it no water, just shitloads of corn mix. Mind you - they're also having their horns and balls cut off without anesthetic... Boy, would I like to see that done to you and all others who think that it's "cool" to be all Anti-animal Rights because "Annonimous" is out and 50 Cent is in

....!!!

אמרתי שאני מתמחה פה בבשר? אני פשוט אומר מניסיון, בהמה שמטיילת מפתחת שרירים. כל היום על ההרים, הולכת מפה לשם, מספיק בשביל שהבשר יהיה פחות טעים. אולי בארץ מגדלים אותם ככה כי אין מקום, אבל מה עם הבשר בארה"ב? גם הוא כלוא כל היום מטר על מטר, ולא בגלל שאין לו איפה להשים אותם, בגלל שהבשר טעים יותר. לאכול בשר של בהמה שכל היום מטיילת זה ממש היאבקות בצלחת. תאכלי us אנטריקוט ואחרכך את הבשר שאת מדברת עליו.

פורסם

^^^ אתה מדבר שטויות.

חחח, לא הוא לא.

אני כבר לא מדבר על עגלי חלב, להם לא נותנים לזוז וכולאים אותם בתאים שקטנים מהם בשביל שהבשר שלהם יהיה רך לך, אני מדבר על עופות לביצים, פרות חולבות וכמעט כל בשר בארץ.

לא רציתי להשתתף בדיון הזה, בעיקר כי אני נגד כפיה מכל סוג - אני אחיה כמו שאני רוצה, ומי שרוצה לאכול עגלי חלב שיאכל. אני אישית צמחוני כבר 9 שנים ובאמת שאין לי בעיה עם חברים שמורידים ממש מול הפנים שלי גם 5 קילו בשר באל גאוצ'ו.

אבל עמרי, תפקח את העניים. כלובי סוללה לעופות זאת לא התעללות? מלעיטים אותם בויטמינים וחומרים שם בשביל שלכל תרנגולת יהיה שם 5-6 מחזורים בשבוע (אהה, כן, הביצה של התרנגולת זה המחזור שלה...) מה שגורם לה לאיבוד סידן ולזה שהשלד שלה לא מסוגל להחזיק את הגוף שלה עומד. וזה לפני שדיברנו על זה שהיא עומדת על כלוב, ולא על משטח מלא ובגלל זה כל הרגליים שלה פצועות, או על הקרבות בתוך הכלובים שבגללם מנסרים להן את המקור.

העובדה שמשמידים כל יום כמה עשרות אלפי אפרוחים בישראל כי לא כלכלי למנוע את הגעתם לעולם או לגדל אותם זה בסדר?הצורה בה גורמים לפרות בארץ להיות כלכליות ושואבים מהן פי 5-10 יותר חלב ממה שהן מסוגלות להניק זה בסדר (לך פעם לרפת תסתכל איך נראים העטינים של פרה חולבת... בטח יש איפה שהוא רפת ליד כחל :) ).

שוב, הדיון הוא לא על זה. מי שמחפש לדעת כבר אמרו שבאתר של אנונימוס או בכל מקום אחר באינטרנט יש מספיק חומר וסרטים על זה, פשוט על תעצום את העיניים.

פורסם

מור, יא תמים.

אני מגדל פרות וכבשים, לבשר.

סבא וסבתא שלי מגדלים כבשים לחלב.

כל מה שהבחור ההוא דיבר עליו (וכנ"ל דריה) על "עגל שנמצא כל חיו בכלוב סגור של מטר על מטר" הם סיפורים בדיוניים לחלוטין.

אז "אנונימוס" מצאו מישהו בודד בארץ שמתעלל בבעלי החיים בשביל להגדיל על הרווח שלו על חשבון התעללות בהם, והחליטו ש"ככה פועל שוק הבשר בארץ".

וואלה, זה בנזונה ל"כותרות מחרידות". thumbs up!

אני מניח שלא שמעת מעולם על משרד החקלאות? כן, כזה שמפקח על גידולים חקלאיים (כולל בע"ח). כזה שבלי אישורים ממנו אתה לא יכול בכלל למכור את הבקר (אלא אם אתה עושה את זה באופן בלתי חוקי, וכמו שאמרתי - בטח מן הסתם יש כמה בודדים כאלה בארץ ו"אנונימוס" נתפסים עליהם כאילו בדובר בכל המגדלים בישראל.. הרי כמו שאמרנו - כותרות מחרידות זה מצויין), ובשביל לקבל את האישורים האלה הם מבקרים אצלך על בסיס קבוע ומוודאים שהם חיים בתנאים טובים, מחייבים אותך לחסן כל עגל/טלה/whatever בכל החיסונים הדרושים, וכו' ?

ואני שואל אותך, ואותו, ואת דריה - ראיתם את זה פעם בעיניים שלכם או שאתם מושפעים משמועות וסיפורי זוועה ?

פורסם

הכל בולשיט..אני אוכל כבד אווז ונהנה ממנו. תאמינו לי שיש התעללויות גדולות יותר בחיות ובמקום זה הם הולכים על פיטום אווזים...גם ככה הם מועדים לשחיטה!

אם שכחתם, שוחטים אותם לפני שהם מתים, ככה שהם לא סובלים בגלל הפיטום עצמו (לסבול בכוונה ענקית).

סתם פגיעה בפרנסה ופגיעה באיכות הכבד של האווז..ומי שאוכל אותו יודע עד כמה הוא טעים..עכישו הוא יראה כמו איזה ציצ'קלח של ילדה בת 12.. והכל בגלל התנגדות לפיטום של חיה שגם ככה נועדה לאכילה.

על פי התורה..אוכלים את החיות האלו!

פורסם

אם שכחתם, שוחטים אותם לפני שהם מתים, ככה שהם לא סובלים בגלל הפיטום עצמו (לסבול בכוונה ענקית).

מישהו מוכן להסביר לי את המשפט הזה ? :nixweiss:

פורסם

תגיד אתה באמת שבגלל שבמילא הם נידונים לשחיטה זה בסדר להתעלל בהם? והם כן סובלים בצורה ענקית, הסבל שלהם הוא בדיוק כמו של חולי סרטן הכבד או חולי שחמת הכבד שסובלים בצורה נוראית מכבד מנופח ואיברים מעוכים

על פי התורה..אוכלים את החיות האלו!

מישהו אמר לא לאכול אותם? הדיון פה הוא בכלל לא על אם לאכול אותם או לא אלא האם זה מוסרי להתעלל בהם בצורה כזאת זוועתית רק כדי להוציא מהכבד שלהם עוד כמה ג'ובות

פורסם

ואני שואל אותך, ואותו, ואת דריה - ראיתם את זה פעם בעיניים שלכם או שאתם מושפעים משמועות וסיפורי זוועה ?

הייתי מתנדב בקיבוץ שגידל מיליון אווזים בשטח שמתאים אולי לעשירית מהם, עבדתי בחדרי אימון ולולים מפוצצים עם מטילות ופטמים עד שהעמיסו אותם לנסיעת לילה לביקור אצל השוחט ומשפכו, זה לא נעים אבל זו תעשיה בדיוק כמו גידול בננות והיחס בהתאם.

פורסם

אני מניח שלא שמעת מעולם על משרד החקלאות? כן, כזה שמפקח על גידולים חקלאיים (כולל בע"ח). כזה שבלי אישורים ממנו אתה לא יכול בכלל למכור את הבקר (אלא אם אתה עושה את זה באופן בלתי חוקי, וכמו שאמרתי - בטח מן הסתם יש כמה בודדים כאלה בארץ ו"אנונימוס" נתפסים עליהם כאילו בדובר בכל המגדלים בישראל.. הרי כמו שאמרנו - כותרות מחרידות זה מצויין), ובשביל לקבל את האישורים האלה הם מבקרים אצלך על בסיס קבוע ומוודאים שהם חיים בתנאים טובים, מחייבים אותך לחסן כל עגל/טלה/whatever בכל החיסונים הדרושים, וכו' ?

מה זה בדיוק תנאים טובים ?

ו.. ראית פעם לול ?

פורסם

גם לקרובי משפחה שלי יש עדר כבשים,

והם שם לא ממש חיים בתת תנאים.

זה הכל תלוי בבנאדם שמטפל בחיות, יש חלאות כמו בכל ענף.

פורסם

לאחר שבג"ץ ביטל את התקנות הקודמות לפיטום אווזים, ובצל הפגנה של עשרות פעילי "אנונימוס", התכנסה ועדת השרים לענייני חקיקה ודחתה את הצעתו של שר החקלאות, ישראל כץ, להמשיך את פיטום האווזים. יו"ר ארגון מגדלי האווזים מגיב בזעם: "זה לא סוד שציפי לבני צמחונית"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3137405,00.html

ניצחון גדול למוסר האנושי אל מול השחיתות ותאוות הבצע של ישראל כץ וחבריו.

מצויין,למרות שכבד זה טעים הוא לא שווה את הסבל של החיות המסכנות האלו..
פורסם

אברי גלעד כל הזמן צחק שישראל כץ מנסה להוציא את האווזים מהגדרת בעלי החיים... לא סובל את הבנאדם הזה, אחד המגעילים בליכוד :-\

אני אישית לא צמחוני אבל באמת יש משהו מגעיל בפיטום אווזים.

פורסם

אמרתי שאני מתמחה פה בבשר? אני פשוט אומר מניסיון, בהמה שמטיילת מפתחת שרירים. כל היום על ההרים, הולכת מפה לשם, מספיק בשביל שהבשר יהיה פחות טעים. אולי בארץ מגדלים אותם ככה כי אין מקום, אבל מה עם הבשר בארה"ב? גם הוא כלוא כל היום מטר על מטר, ולא בגלל שאין לו איפה להשים אותם, בגלל שהבשר טעים יותר. לאכול בשר של בהמה שכל היום מטיילת זה ממש היאבקות בצלחת. תאכלי us אנטריקוט ואחרכך את הבשר שאת מדברת עליו.

Hun, I was living on a ranch here in Germany for a while, I would help tending these cows (teehee, I can drive a traktor!) and I would eat them later. I'm telling you, the meat was awesome. It doesn't matter how much those cows would walk, and they didn't walk a lot. See, it was a special breed of cows that was tended and bred by my x's family for 400 (!!!) years. It's French breed of cows and what's so special about it is that they're really big and FAT as hell and doesn't really matter how much they walk (they're pretty lazy, I must say), they're still gonna be nice and fat. I ate the meat and I experienced no trouble chewing it, it was delicious as a steak, schnitzel, leberkasse (like loof only better) or a stew, it was great. Unless you're a toothless old grandma, you should be able to chew and digest their meat properly.

See, Israel has a special breed of cows for milk, forgot the name but I know they're Dutch, and they were specifically bred to produce more milk. Likewise, the cows I was talking about were bred to produce fatter and more tender meat, wether they walk or not. I don't see why can't Israel do the same thing like it did with the milk cows and purchage several thousands heads and continue breeding them in Israel?

Heck, if you don't belive me, come over and I'll invite ya for a steak. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים