עבור לתוכן

kaspersky גורמת לניתוק האינטרנט!

Featured Replies

פורסם

התקנתי את תוכנת האנטי ווירוס Kaspersky Personal גרסה מספר 5.0.383.

אחרי סיום ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, האינטרנט סירב להתחבר. אבל אחרי הסרת התוכנה והפעלת המחשב מחדש האינטרנט התחבר כרגיל.

שמעתי לפני קצת זמן כי עידכון חדש הוא שגרם לתוכנה לחסום את התחברות האינטרנט, אבל איך אני מטפל בנושא?

כרגע התוכנה לא מותקנת, כי אז אני לא אוכל להתחבר. אבל אני רוצה להשתמש באנטי ווירוס הזה, אז מה אני יכול לעשות?

פורסם

טוב שנזכרת חבוב.

פורסם
  • מחבר

תגובה לא מועילה :nixweiss:

ובכלל, אני התקנתי את התוכנה רק היום אז מה קשורה התגובה שלך?

פורסם

תשתמש בF-Secure AntiVirus או בNod32 (או, אם תצליח להשיג גרסא עם עדכונים של AntiVirusKit <= האפשרות הטובה ביותר), שתיהן מעולות.

פורסם
  • מחבר

שמעתי ש-KASPERSKY היא הכי טובה, בגלל זה אני רוצה להשתמש בה.

פורסם

קספרסקי באמת הטובה ביותר, אבל חסר לי בה האפשרות של הExceptions (כדי להוריד תוכנות שיתוף קבצים כמו BT על מנת שמהירות ההורדה תהיה נורמלית ושההורדה תתחיל מהר).

פורסם

התקנתי את תוכנת האנטי ווירוס Kaspersky Personal גרסה מספר 5.0.383.

אחרי סיום ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, האינטרנט סירב להתחבר. אבל אחרי הסרת התוכנה והפעלת המחשב מחדש האינטרנט התחבר כרגיל.

שמעתי לפני קצת זמן כי עידכון חדש הוא שגרם לתוכנה לחסום את התחברות האינטרנט, אבל איך אני מטפל בנושא?

כרגע התוכנה לא מותקנת, כי אז אני לא אוכל להתחבר. אבל אני רוצה להשתמש באנטי ווירוס הזה, אז מה אני יכול לעשות?

הגרסה החדשה של קספרסקי אכן חוסמת את האינטרנט (אם אני לא טועה יש עידכון באתר שלהם שפותר את הבעיה הזאת,בכל אופן אני פעלתי עם הגרסה הקצת יותר ישנה שהיא מעולה מקבלת עידכונים ולא עושה בעיות.........ממליץ לך בכל זאת להישאר עם אנטיוירוס או של קספרסקי או NOD32 ........שניהם לא תופסות הרבה זיכרון ומעולות מול ווירוסים ;)

פורסם
  • מחבר

אני איכנס לאת של קספר...ואוריד את הפאטצ' לתיקון הבעיה. רק AMIT, התוכנה תגרום למהירות ההורדה ב-BT להיות איטית יותר?

באיזה אתה משתמש? NOD32 אן F-SECURE?

ובמקום לפתוח הודעה חדשה אני אשאל כאן:

איך אני פותח פורטים בפיירוול של סיגייט? כי כשאני מנסה להתחבר לשרת מסויים באימיול הוא מודיע לי שהפורט לא זמין אצלי!

פורסם

וי קטן פותר את הבעיה

בתפריט של Kaspersky

Settings-Configure real time protection-Real time protection settings-Disable protection against network attacks

פורסם

לי היה את הגרסא הרגילה ככה שלא ראיתי בה את האפשרות של להוסיף חוקים\להוריד קבצים מהבדיקה.

פורסם
  • מחבר

התכונה הזאת בקספר לא נחוצה, נכון? בכלל, ממתי אנטי ווירוס מטפל בנושאים שפיירוול אמור לטפל בהם?

לגביי הפיירוול סיגייט, עשיתי את מה Milford Cubicle כתב. בהגדרות הכנסתי ל-RULL הנ"ל את התוכנות BT ו-EMULE, הגדרתי שתהיה להם גישה בשני הכיוונים דרך כל הפורטים לכל כתובת אייפי.

אישרתי ופתחתי את אימיול, רק שהודעת השגיאה שוב מופיעה כשאני מנסה להתחבר לשרת, שהפורט 6662 שאימיול משתמשת בו לא זמין אצלי, שתהיה לי LOWID ושאני צריך לבדוק את הגדרות הפיירוול!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים