פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים יש לי Voodoo3 3000 ונפל לי הקירור פסיבי (שלי בלי ברגים הוא מודבק) מישהו יודע איך אפשר להדביק אותו והוא יקרר באותה מידה שהוא קירר לפני שהוא נפל????????
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים בדרך כלל כשההיט-סינק נופל מעצמו זה סימן שאתה צריך להחליף כרטיס מסך!god זה כל כך ישןניראה לי כבר המשחה הטרמית תעלה יותר מהכרטיס
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אפשר להשתמש בדבק תרמי, אבל זה יעלה לך בסביבות 70 שקלים וצפונה...תקנה איזה ג'יפורס קטן ב-200 שקל וזהו.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים זה לא חייב להיות PCI. VOODOO 3 3000 יש גם ב-AGP. (יש לי כזה במחשב של אחי הקטן)
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים Gimel,הרעיון הכי טוב,כמו שBurton אמר מעליי,להחליף כרטיס מסך.לך תתחיל להסתבך עם זה.. :-X
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים זה לא חייב להיות PCI. VOODOO 3 3000 יש גם ב-AGP. (יש לי כזה במחשב של אחי הקטן) אבל מן הסתם הלוח שלו תומך רק ב-PCI :
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר אני יודע שזה כרטיס מסך מעפן זה בכלל לא שלי זה של חבר שהוא משתמש במחשב רק לאינטרנטואיסיקיו לשמוע שירים ולראות תמונות פשוט הרסתי לו אותו בטעות יש לי משחה של מעבד אני ישים אותה אבל השאלה איך אני משאיר את הקירור דבוק לכרטיסאני יכול לעשות חורים כמו בתמונה (זה לא הכרטיס שלי שלי בלי חורים) וחזק אותו עם ברגים או לשים מאוור אבל זה חבר שלא מבין כל כך במחשבים והוא רוצה אותו כמו שהיה אם אני ישים דבק מגע זה יעזור? זה לא יאכל את הסינק???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.