עבור לתוכן

שאלה בקשר למאוורר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ואיך אני נמנע מזה יעני נגיד שאני מוציא את המאוורר לשמן איך אני יימנע ולהרוס אותו על די כך שאני ייעביר לו חשמל סטטי?

פורסם

שתהיה בריא אתה בחור עקשן ;D

אחי אומרים לך פה אנשים עם נסיון של שנים שפירקו את האמא של הדודה של הסבתא של המחשב שלהם 982374930 פעם שאין לך מה לדאוג!

אתה יכול להיות רגוע שכל עוד המחשב מכובה (תוציא אפילו את התקע מהספק אם זה מרגיע אותך) ואתה לא איזושהי תופעת טבע שאוגרת בתוכה מטענים חשמליים מטורפים אתה לא תגרום נזק חשמלי לשום רכיב במחשב

אז תהיה רגוע ולך על זה גבר גבר :xyxthumbs:

פורסם

שתהיה בריא אתה בחור עקשן ;D

אחי אומרים לך פה אנשים עם נסיון של שנים שפירקו את האמא של הדודה של הסבתא של המחשב שלהם 982374930 פעם שאין לך מה לדאוג!

אתה יכול להיות רגוע שכל עוד המחשב מכובה (תוציא אפילו את התקע מהספק אם זה מרגיע אותך) ואתה לא איזושהי תופעת טבע שאוגרת בתוכה מטענים חשמליים מטורפים אתה לא תגרום נזק חשמלי לשום רכיב במחשב

אז תהיה רגוע ולך על זה גבר גבר :xyxthumbs:

חחחחחחח,

אהבתי :xyxthumbs:

ואתה גם בהחלט צודק.

et_gershon,

ואיך אני נמנע מזה יעני נגיד שאני מוציא את המאוורר לשמן איך אני יימנע ולהרוס אותו על די כך שאני ייעביר לו חשמל סטטי?

בנאדם , אין שום חשמל סטטי במאוורר. שאתה כבר מתחיל לשמן אותו,אתה מפרק את האמא של החשמל סטטי שלא קיים שם..

אני לא מבין אותך , אתה שואל כ''כ הרבה שאלות כאילו יש לך מחשב על של 100,000,000,000 $ לא שאלת מספיק שאלות בכדי להבין על מה מדובר? זה שאתה קורה סיפורים בכל מיני מקומות,ומושפע.. אז תתחיל לא להיות מושפע עד כדי כך ככה,זה לא טוב ולא בריא :-X

פורסם
  • מחבר

וואי תודה רבה לכולכם תותחים אתם כולכם אני ייכנס לכאן בתדירות יותר גבוהה יש כאן גברים וחוץ מזה מקום מצויין ללמוד הרבה דברים תודה רבה לכם מיוחד ל-align project הגבר (חח אחי מצטער עם לא כתבתי את השם נכון) אבל תודה

פורסם

וואי תודה רבה לכולכם תותחים אתם כולכם אני ייכנס לכאן בתדירות יותר גבוהה יש כאן גברים וחוץ מזה מקום מצויין ללמוד הרבה דברים תודה רבה לכם מיוחד ל-align project הגבר (חח אחי מצטער עם לא כתבתי את השם נכון) אבל תודה

Alien *

לא align :)

בבקשה.

פורסם
  • מחבר

סבבה גבר תודה חח מצטער על הטעות אני ייפרק את המחשב בקרוב ועם אני ייצטרך עזרה אני יבוא לכאן חח וכן מה לעשות אני עקשן!!

פורסם

סבבה גבר תודה חח מצטער על הטעות אני ייפרק את המחשב בקרוב ועם אני ייצטרך עזרה אני יבוא לכאן חח וכן מה לעשות אני עקשן!!

אוקיי.

חחחח,ושמתי לב שאתה עקשן :)

פורסם

שניה שניה, אני ממש מצטער אבל ראיתי את מה שהוא כתב פה ואני פשוט לא מסוגל להתאפק :bash:

אם אתה שואל אותי? , ליעדתך אני פותח את המחשב תוך כדי שהמחשב פועל , ומחבר/מנתק דברים מהחשמל.

תראה איזה סיכון אני לוקח , ולא קורה כלום.

ככה שעוד אתה מכבה את המחשב,אין על מה להתלונן או לשאול

אם אתה באמת עושה את זה אתה אדיוט!!! מי מנתק דברים מהמחשב כשהוא פועל?!?! :kopfpatsch:

פורסם

שניה שניה, אני ממש מצטער אבל ראיתי את מה שהוא כתב פה ואני פשוט לא מסוגל להתאפק :bash:

אם אתה באמת עושה את זה אתה אדיוט!!! מי מנתק דברים מהמחשב כשהוא פועל?!?! :kopfpatsch:

קודם כל ,דבר יפה.

אני לא חבר שלך.

דבר שני,אני רגיל כבר לעשות את זה,ותאמין לי שהתחשמלתי יותר ממה שאתה חושב.

בכל מקרה,זה לא נושא לדיון :-\

פורסם

הוא לא מדבר על זה שאתה תתחשמל..

בקלות אתה יכול לגרום קצר ונזק בלתי הפיך לחומרה בניתוק וחיבור של דברים במחשב כשהוא פועל.

פורסם

הוא לא מדבר על זה שאתה תתחשמל..

בקלות אתה יכול לגרום קצר ונזק בלתי הפיך לחומרה בניתוק וחיבור של דברים במחשב כשהוא פועל.

אל תדאג לי.

פורסם

אל תדאג לי.

לא דואג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים