עבור לתוכן

שאלה בקשר למאוורר

Featured Replies

פורסם

אוקיי השאלה עם אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב אני צריך להאריק את עצמי ואני מתכוון ניקוי אבק עם מברשת!

פורסם

תגיד אתה קרוב משפחה של המשתמש "דרגונבולזי" במקרה?

פורסם

צריך לנקות מידיי פעם את האבק מן המאוררים כי האבק חוסם את זרימת האויר של המאורר וכך המאורר לא מתפקד.....

פורסם
  • מחבר

חח לא מכיר אותו בכל מקרה לא ענית לי השאלה שאלתי עם אני צריך להאריק את עצמי לפני שאני מנקה עם מברשת!! (אני לא מתכוון להוציא אותו מהמחשב) תודה לעוזרים

פורסם

לא הבנת מה הוא שאל, הוא שאל אם צריך להאריק את עצמו, זאת אומרת לחבר חוט הארקה ממנו לרצפה כדי שלא יתחשמל :smile1:

et_gershon : שקע ותקע ממליצים לא ללכת יחפים ורצוי עם נעל מגומי בכל פעם שנוגעים בחשמל. אין צורך להאריק את עצמך אבל אם אתה מרגיש צורך זה לא יזיק (או שכן :lol: :lol:)

פורסם

אל תדאג אתה לא תתחשמל...

פורסם

אתה חייב לפרק,בשביל שתיהיה סירקולציה נורמלית ,תנקה ייסודי , ומומלץ בחום גם לשמן את כל המאווררים ע''י המדריך שיש כאן באתר.

לא כל יום מפרקים ומנקים את המאווררים :xyxthumbs:

ואל תדאג,-אין שום מצב שתתחשמל , כל עוד המחשב לא פועל :smile1:

:screwy:

:lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אבל שאני מוציא את המאוורר לשמן אותו אני צריך להאריק את עצמי?

פורסם

כל עוד המחשב מכובה,אתה לא צריך להאריק שום דבר :)

תרגע!

אתה לא תתחשמל.

תוציא את המאווררים,תשמן את כולם

ללא חשש.

פורסם

רציתי גם כן לישאול בקשר לניקו המאווררים, ניקיתי את המאווררים פעם האחרונה לפני כחצי שנה הם די נקיים יחסית למה שהיו אין רעשים והטמפרטורות סבירות, אך כאשר ניקיתי אותם רק לקחתי את המאוורים וניגבתי אותם עם ניר טואלת כדי שכל האבק יתנקה, לא ידעתי דבר אז על "שמון המאוורים" ואני גם לא יודע היום, כציד אני אומר לשמן אותם? ועם מה?

פורסם

רציתי גם כן לישאול בקשר לניקו המאווררים, ניקיתי את המאווררים פעם האחרונה לפני כחצי שנה הם די נקיים יחסית למה שהיו אין רעשים והטמפרטורות סבירות, אך כאשר ניקיתי אותם רק לקחתי את המאוורים וניגבתי אותם עם ניר טואלת כדי שכל האבק יתנקה זה בסדר עם נייר טואלט., לא ידעתי דבר אז על "שמון המאוורים" ואני גם לא יודע היום, כציד אני אומר לשמן אותם? ועם מה?שמן מוכנות , יש פלסטיק קטן שחור שאותו פתוחים,"ומזריקים" את השמן בלי קמצנות ,עד שכבר ממש מתחיל לנזול מהמאוורר השמן. ד''א- מומלץ שתקרא את המדריך באתר שהבאתי למעלה. לשמן מכונות,קוראים WD40

והוא נראה כך:

6.jpg

פורסם
  • מחבר

שאני מוציא את המאוורר אני לא צריך להאריק את עצמי כדי שאני לא ייעביר למחשב חשמל סטטי?

פורסם

אתה כבר מאריק את עצמך לפניי שאתה פותח את המארז,אתה פורק את החשמל סטטי ע''י כך שאתה נוגע או "נותן" כמה נגיעות/מכות חלשות מאחורה..

אני לא מבין מה אתה עושה עניין כ''כ גדול מה "הארקות" האלה שלך.

זה סה''כ מחשב,לא גרנטור שמספק 4545656456465456464654654654645W ..

אמנם זה 220V,אבל אי אפשר להתחשמל.

אם אתה שואל אותי? , ליעדתך אני פותח את המחשב תוך כדי שהמחשב פועל , ומחבר/מנתק דברים מהחשמל.

תראה איזה סיכון אני לוקח , ולא קורה כלום.

ככה שעוד אתה מכבה את המחשב,אין על מה להתלונן או לשאול

פורסם
  • מחבר

טוב אחי אני מקווה שאתה צודק פשוט קראתי את התוכנה pc book והם אומרים שם שזה פוגע בחלקיפ מחשב עם אתה נוגע בלי להאריק ת עצמך...

פורסם

טוב אחי אני מקווה שאתה צודק פשוט קראתי את התוכנה pc book והם אומרים שם שזה פוגע בחלקיפ מחשב עם אתה נוגע בלי להאריק ת עצמך...

אם יש לך חשמל סטטי ביד,ברור שאתה יכול לפגוע בחלקים במחשב,אבל תיהיה זהיר,ותעשה מה שאמרתי לך.

וגם יכול להיגרם חשמל סטטי עצום מתי שתכניס איזה רכיב של מחשב לתוך סקית ליינון רגילה,של פרוסה של לחם לבית ספר :lol:

לא מומלץ.

לכל רכיב,אתה יכול לפגוע בו

עם זה זכרונות,הארדיסקים,לוח אם , מעבד, ומה שלא יעלה על הדעת..

בגלל הם מגיעים עם סקיות מיוחדות שלא מוליכים חשמל סטטי בשום מצב..

בהצלחה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים