פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים האפשרות היחידה שיש לך ,זה START WINDOWS NORMALLY ? אם כן , אתה מחכה 29 שניות,או לוחץ אנטר? אם אתה רק לוחץ,ניסית לחכות? ניסית בקיצור את שתי האפשרויות? אם כן , אתה בכלל ניסית מה שאמרתי לך לגביי הזיכרונות? גם זה יכול להיות שוב,שמע.. וזה הארדיסק סאטה,או IDE? אם זה IDE,אולי הIDE דפוק או משהו בסגנון. למרות שאני לא ממש חושב בכיוון הזה,אבל אני מרחיק לכת
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר האפשרות היחידה שיש לך ,זה START WINDOWS NORMALLY ?לא יש לי עוד אפשרויות אני פשוט אומר על מה אני לוחץ יש לי שמה גם SAFE MODE וכל הדברים האלה אם כן , אתה מחכה 29 שניות,או לוחץ אנטר?אני לוחץ אנטר אם אתה רק לוחץ,ניסית לחכות?אם אני יחכה זה יעשה את אותו הדבר- ריסט ניסית בקיצור את שתי האפשרויות? אם כן , אתה בכלל ניסית מה שאמרתי לך לגביי הזיכרונות?כן ניסיתי כל זה בא אחרי שהתקנתי תמעררכת הפעלה אז האי לא עולה גם זה יכול להיות שוב,שמע.. וזה הארדיסק סאטה,או IDE?SATA אם זה IDE,אולי הIDE דפוק או משהו בסגנון. למרות שאני לא ממש חושב בכיוון הזה,אבל אני מרחיק לכת אחרי שהתקנתי תמערכת הפעלה זה עשה ריסט (זה לא האלה לי אותה) ואז זה עושה כל הזמן את מה שאני אומר לך
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אחרי שהתקנתי תמערכת הפעלה זה עשה ריסט (זה לא האלה לי אותה) ואז זה עושה כל הזמן את מה שאני אומר לךוניסית להחזיר את שתי הזכרונות תוך כדי?
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר וניסית להחזיר את שתי הזכרונות תוך כדי?ממש לא אין לי רצון כלשהו להתחשמל
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים ממש לא אין לי רצון כלשהו להתחשמלמה הקשר? תכבה את המחשב,ותחזיר בחזרה. תראה מה קורה עם זה.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר מה הקשר? תכבה את המחשב,ותחזיר בחזרה. תראה מה קורה עם זה. לא עוזר אין לי מושג למה זה פעם זה קרה לי עם מחשב שפירמטתי ואני לא זוכר איך פתרתי את זה :bash:
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים לא עוזר אין לי מושג למה זה פעם זה קרה לי עם מחשב שפירמטתי ואני לא זוכר איך פתרתי את זה :bash: אולי תנסה להחליף כבל SATA? יש לך? אולי זה יפתור את הבעייה.....
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר אולי תנסה להחליף כבל SATA? יש לך? אולי זה יפתור את הבעייה..... תגיד חבר שלי שמבין יותר ממני אמר לי היום שלא צריך להתקין דרייברים של SATA בלוחות האם החדשים ולי יש DFI LANPARTY UT NF 4 ULTRA D ואני כן התקנתי את הדרייבר של הSATA,יכול להיות שזה מה שעושה את הבעיה?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים תגידחבר שלי שמבין יותר ממני אמר לי היום שלא צריך להתקין דרייברים של SATA בלוחות האם החדשיםולי יש DFI LANPARTY UT NF 4 ULTRA Dואני כן התקנתי את הדרייבר של הSATA,יכול להיות שזה מה שעושה את הבעיה?לא חייב , אבל י כול להיות.אולי תסיר את הדרייברים של הSATA?כי באמת בד''כ בלוחות אם חדשים,אין צורך להתקין דרייבר של הסאטה,הוא כבר מזהה אותו לבד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.