פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים יש משימה אחת בעיר השניה של r שבהתחלה הוא מתעצבן עלייך והמשימה היא לפוצץ אמבולנס... אז פוצצתי את האמבולנס ו... אז האיש נופל מהאמבולנס הוא מלא תחבושות ( ) ואני מנסה לירות בו ולא קורה שום דבר ועוד בעיה צריך לעשות את זה דיי מהר... יש 10 אנשיי משטרה שלא נראים כל-כך נחמדים....
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אתה חייב לדרוס אותו כמה פעמיםבאמת...לדרוס איש חבוש מוטל על הכביש... איזה משחק נחמד... ;D
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר אתה חייב לדרוס אותו כמה פעמיםבאמת...לדרוס איש חבוש מוטל על הכביש... איזה משחק נחמד... ;Dתןדה לתשובות אבל... יש לי עוד שאלה כמה פעמים צריך לדרוס מישהו חבוש (כמו מומיה) כדי שהוא ימות?... :-\
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים הוא מומיה משוריינת, זה באמת לוקח הרבה זמן וכמה טילים טובים מהבזוקה אבל בסוף הוא מת...
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים אז תעשה את זה מאחורי משהו, נגיד על גג של בית ואז יקח להם זמן להגיע אליך, אם יש לך זמן לעשות את זהושלח עליו כמה בזוקות
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים אני לא מצליח לעבור את המשימה בעיר שנייה ב D יש משימה שם שצריך לקחת את הגי'פ של המאפיה השנייה ולעלות לגג של החניון ואז שעולים צריך כביכול להרוג את כולם אבל מתי שהורגים את כולם יש אחד שמסומן עם חץ ואין מה לעשות איתו ואם הורגים אז נפסלים ..
פורסם 2010 באפריל 1115 שנים dorc1212 ברוך הבא לפורום (וברוכים השבים לכל החבר'ה מ-2002).דאבל פוסטינג אסור כאן, אתה משתמש חדש וכדאי שתעיין בחוקים.כנראה שהבנת שהדיון ישן ופתחת דיון נפרד, להבא פשוט תפתח דיון חדש ללא צורך להקפיץ דיון עתיק.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.