פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים לא יודע אם זה מתאים יותר לפורום תוכנה או לפורום זה . אז כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שתבדוק לי את ההרדיסק (MAXTOR 40GB ) ותגיד לי אם יש סקטורים פגומים או אין . תודה מראש .
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אני ממליץ על SPINRITE 6, היא אומנם לא חינמית...יתכן ובאתר של היצרן יש תוכנה חינמית שמבצעת גם כן בדיקה כזו..
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אתה יכול להריץ גם chkdsk /r והכונן (הוא חייב להיות לא בשימוש בזמן הפעולה)
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אתה יכול להריץ גם chkdsk /r והכונן (הוא חייב להיות לא בשימוש בזמן הפעולה)תוכנה חינמית, והיתרון שהיא בתוך ה WINDOWS שלך..
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר בסדר אני יודע מה זאת התוכנה הזאת.מה זאת אומרת הכונן חייב להיות לא בשימוש? מחובר כ SLAVE? כי לא הבנתי בדיוק את הכוונה שלך.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים לא קשור ל SLAVE, פשוט שלא יהיה משהו שרץ מתוכה, או שקובץ בה יהיה פתוח בזמן הבדיקה..
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר אבל הבעיה היא שאני לא ממש סומך על התוכנה הזאת ... הרצתי אותה והיא לא מצאה שום דבר, למרות שאני דיי בטוח שיש שם סקטורים פגומים.אני צריך תוכנה אחרת קצת יותר מקצועית.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים תנסה את זהעריכה: אם אתה לא מצליץ להוריד משם אז הנה: http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Powermax.shtml
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים ה-BAD SECTORS האחרונים שראיתי היו לפני הרבה שניםזו חיה נדירה ביותר ועל סף הכחדה
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים ה-BAD SECTORS האחרונים שראיתי היו לפני הרבה שניםזו חיה נדירה ביותר ועל סף הכחדהif it was only true...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.