עבור לתוכן

מחפש תוכנת צריבה טובה (בעיות עם easy cd creator ו - XP )

Featured Replies

פורסם

יש לי easy cd creator ו - XP

הורדתי את התיקון ל - XP ועדיין יש עם התוכנה בעיה.

אני מחפש תוכנת צריבה אחרת טובה (מומלץ שתהיה מותאמת ל - XP כמו שצריך).

תמליצו לי על תוכנות צריבה טובות / תתנו לי רעיונות איך לתקן את התוכנה שיש לי עכשיו.

פורסם

nero

פורסם

הורדתי את התיקון ל - XP ועדיין יש עם התוכנה בעיה.

איזה בעיה יש לך איתה ?

אתה מוכן לפרט ?

אני מחפש תוכנת צריבה אחרת טובה (מומלץ שתהיה מותאמת ל - XP כמו שצריך).

NERO נחשבת לתוכנה מצויינת אני גם משער שהיא הכי טובה והכי פופולארית בשוק.

תנסה אותה היא תואמת XP.

:bash:

פורסם

שתדע, EZCD היא אחת התוכנות הכי גרועות בעולם - היא אחראית למחצית מקריסות של מערכת ההפעלה WinXP. ובנוסף היא נטל עצום על משאבי המערכת ובכלל לא Easy כמו ששמה רומז (יחסית לאנשים מסויימים).

לכן אני ממליץ על Nero Burning Rom 5.5 - פשוטה מאד עם הרבה אפשרויות, אמינה, חוסכת במשאבים ופי 10 יותר קטנה מ- EZCD.

אבל אם אתה בעסק של שכפול משחקי מחשב אז לך על CloneCD בשילוב עם ClonyXXL שתעשה לך את העבודה בבחירת האפשרויות שאתה צריך לצריבה מושלמת.

HTH

פורסם
  • מחבר

הורדתי את nero

אם רשמתי את ה - seriel number ויותר לא מופיעה לי שום הודעה בהתחלה זה אומר 100% שכבר אין לי הגבלת ימים?

הורדתי ואני די מרוצה מהתוכנה הזאת למרות ש- easy cd creator על ווינדווס אחר היתה יותר נוחה

פורסם

כן, אם נתת סראל והוא קיבל אותו אז הוא לא יטריד אותך יותר, אולי יטריד אותך (ואני לא הייתי סומך על זה..) שאם לא קנית את התוכנה אז זה לא חוקי.

פורסם

למיטב ידיעתי נרו לא עובד בכלל בלי מספר סיריאלי או שבגירסאות החדשות זה השתנה ?

בכל אופן בקשר לזה

למרות ש- easy cd creator על ווינדווס אחר היתה יותר נוחה

אם זה כל כך מפריע לך מדוע אתה לא מציין מה הבעיה שלך עם התוכנה ? אולי אפשר לעזור לך ?

פורסם

אני מעדיף את NTI CD-Maker 2000 v5.1 על פני נרו:

NTI משלבת אמינות ויציבות שחסרות ב-EZCD, לדעתי היא נוחה יותר מ-Nero וממשק ה-MDI המיותר שלה (מתי כבר Ahead יעברו לשני פאנלים ב-Tile Horizontally?) ובניגוד לשתי אלה ולרב תוכנות הצריבה האחרות אין איתה כמעט בעיות עם שמות קבצים ארוכים (בזכות פורמט ה-Romeo שגיל ציין).

אני באופן אישי מעדיף את NTI CD-Maker על פני נרו ו-EasyCD Creator.

היא אמינה כמו נרו, נוחה כמו התוכנה של רוקסיו ובנוסף לכך, היא היחידה שמאפשרת צריבה בפורמט רומיאו. פורמט שמהווה את הפתרון הטוב ביותר לבעיות של קבצים עם שמות ארוכים.

שתי התוכנות האחרות עובדות רק עם פורמט ג'ולייט ולכן מוגבלות לקבצים עם שמות של עד 64 תווים, בניגוד לרומיאו של NTI שמאפשר שמות של עד 128 תווים.

בתגובה למשתמש שנתקע עם מגבלת השמות של נרו:

אני לא מבין בשביל מה לבזבז את הזמן על נרו כשיש תוכנות אחרות שפותרות את הבעיה הזאת בקלות ???

הנה כמה נבחרות:

NTI CD-Maker Professional (ההעדפה שלי)

Click'N Burn, קיימת גם תחת שמות אחרים: Prassi PrimoCD, Sony CD Extreme ועוד...

Padus DiscJuggler

גם תוכנות שעובדות ב-UDF יפתרו לך את הבעיה, אבל אם הנתונים שלך חשובים לך, אני ממליץ להמנע מהן.

Prog.

פורסם

אני מעדיף את NTI CD-Maker 2000 v5.1 על פני נרו:

(מתי כבר Ahead יעברו לשני פאנלים ב-Tile Horizontally?)

BTW, אתה יודע שזה כבר לא רלונטי נכון ?

בקשר לרומיאו אתה צודק בהחלט, אני מקווה שפורמט זה יתמך גם בעתיד ע"י נרו ואז היא באמת תהיה התוכנה המושלמת.

פורסם

BTW, אתה יודע שזה כבר לא רלונטי נכון ?

מה? Ahead זנחו סוף סוף את ה-MDI? אם כן, אז הגיע הזמן...

הגירסה האחרונה שניסיתי הייתה 5.5x והיא עדיין הגיעה עם הממשק המחליא הזה.

Prog.

פורסם

Nero 5.5

התוכנה הכי טובה...

בחיים לא דפקה לי דיסק

ואני חורש על הצורב שלי...

ממש מומלץ...

פורסם

מה? Ahead זנחו סוף סוף את ה-MDI? אם כן, אז הגיע הזמן...

הגירסה האחרונה שניסיתי הייתה 5.5x והיא עדיין הגיעה עם הממשק המחליא הזה.

בוא רק נוודא שאנחנו מדברים על אותו דבר..

אתה מתכוון לממשק הזה נכון ?

2177152.png

דרך אגב בקשר לגירסה נרו כבר הגיעו לגירסה 5.5.9.0

למיטב ידיעתי בגירסאות האחרונות נרו ממש השתפרה ומעבר לכן שלא ידוע לי על באגים אצלה היא נורא משוכללת ועושה את העבודה בצורה קלה ונוחה.

כמו שאמרת חסר לה את פורמט רומיאו, נקווה שעד גירסה 6 Ahead ישתפרו בנושא הזה.

פורסם

כן כן Nero owns

:D

EZCD sucks ass

פורסם

תרשו לי לחלוק עליכם לי יש easy 5.1k ו-windows xp ואין שום בעיה איתה אין שום קריסות בעיות עם צריבה התוכנה עובדת מצוין.

העדכון לגירסה 5.1 פתר את כול הבעיות שהיו ל-easycd 5 עם 2000 ו-xp .גם נרו לא מושלמת היו לי מקרים שהתקנתי אותה והיא העלימה לי את הצורב וה-cdrom ורק ע"י התעסקות ב-registry פתרתי את הבעיה אני מדבר על גירסה 5.5.8.0 וגם הגירסה האחרונה.

לנרו אמנם יש את ה-overburn של-easycd אין אבל שניהם עושות העבודה כמו שצריך.

פורסם

בוא רק נוודא שאנחנו מדברים על אותו דבר..

אתה מתכוון לממשק הזה נכון ?

זה בדיוק הממשק שאני שונא. שמת לב לכפתורי הסגירה, המזעור וההגדלה על כל חלון-בן? זה MDI :AR15:

בשביל מה אני צריך יותר מחלון-בן אחד של File Browser? לא צריך. אז בשביל מה לעזאזל Ahead בנו את זה ככה ולא כשני שדות טקסט נפרדים??

אני זוכר שהייתי פותח את נרו ושני חלונות-הבן לא היו tiled אלה סתם זרוקים להם בחוסר סדר. אז בחרתי בתפריט ב-Tile Windows Vertically (או איך שזה נקרא בנרו) והחלונות אכן הסתדרו. בערך... >:( - פעם ה-File Browser היה למעלה ופעם למטה, תלוי באיזה חלון-בן היה פוקוס. בשביל מה אני צריך להתעסק בשטויות האלה? ???

הגיע כבר הזמן שנרו תאמץ את הממשק של NTI ו-EZCD.

Prog.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים