פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרייבר לא הותקן...
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים ניסית להכניס את הדיסקט ממש שההתקנה עולה ואז ישר שאתה רואה את ההודעה על הF6 ללחוץ עליו?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר ניסית להכניס את הדיסקט ממש שההתקנה עולה ואז ישר שאתה רואה את ההודעה על הF6 ללחוץ עליו?ניסיתי הכללחצתי F6 ואז שמתי תדיסקט ולחצתי אנטרוגם ניסיתי לשים תדיסקט ואז ללחוץ F6 ולא עובדבבקשה תעזרו ליאני לא מבין תקטע הזה את כל המחשב הרכבתי לבד ואז בעיה קטנה כזאת אני לא מצליח לפתור חח
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר למי שלא הביןזה נותן לי את ההודעה שמבקשת ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATAואז ללחוץ אנטראני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרייבר לא הותקן...
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים שלום.יכול להיות שהכונן דיסקטים שלך לא טוב או הדיסקט לא טוב למשל אצלי הכונן דיסקטים קוראים דיסקטים ופעם לא אני מדבר על אותם דיסקטים שרובם חדשים כונני פלופי בדרך כלל עושים בעיות אולי תיבדוק אם אצלי מישהו אחר זה כן קורא את הדיסקט
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר שלום.יכול להיות שהכונן דיסקטים שלך לא טוב או הדיסקט לא טוב למשל אצלי הכונן דיסקטים קוראים דיסקטים ופעם לא אני מדבר על אותם דיסקטים שרובם חדשים כונני פלופי בדרך כלל עושים בעיות אולי תיבדוק אם אצלי מישהו אחר זה כן קורא את הדיסקט זה פלופי חדש אני לא כל כך בטוח שזאת הבעיה אבל כשיתאפשר לי אני אנסהבנתיים יש אולי איזה פתרון אחר אולי זה הפלופי לא דפוק
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים תנסה לעשות boot מפלופי נגיד של הדיסקת הצלה של win98 רק כדי לראות אם הכונן דיסקטים עובד כמו שצריך
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אם אני לא טועה עם הלוח שיש לך (ובעצם כל לוח חדש) לא צריך את הדיסקט הזה, אם ניסית להתקין בלי הדיסקט וזה לא עבד זה כנראה בגלל שהלוח לא מזהה את הכונן, כנס לביוס ותשחק קצת עם ההגדרות של הSATA (תאשר SATA, תבטל RAID), אצלי זה עבד בלי שום דיסקט...נ.ב - יש לי אותו הארד דיסק, ולוח K8NF-9 של ג'יגהבייט
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר דבר ראשוןהביוס מזהה אותוהצלחתי להגיע למצב שאני מצליח להתקין תדיסקט (מסתבר שהכבל של הפלופי היה הפוך)ואני מתקין ועכשיו שאני מגיע לSETUP של הווינדוס (TO SETUP WINDOWS PRESS ENTER) אני לוחץ אנטר ואז זה מתרסק ונותן לי מסך כחול (כהה יותר) ואז אני לא יכול לעשות כלום חוץ מללחוץ על ריסטניסיתי כמה פעמים וכל פעם זה מתרסקמישהו יודע ממה הבעיה ואיך לסדר אותה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.