עבור לתוכן

אתם יכולים להמליץ לי על מסך 19 אינץ' LCD?

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך.

הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש.

אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף.

אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל

מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך.

אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים

טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח

אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב.

תודה

פורסם

תבדוק את הסמסונג 930B , 913B (אני לא אומר שהוא הכי טוב, אבל הוא בטווח המחירים והוא די פופולרי עם נתונים סבבה - כלומר, מקום טוב להתחיל בו)

ותריץ חיפוש בפורום...

פורסם
  • מחבר

http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=44538

זה נראה משהו טוב ממה שהצלחתי להבין ממסכי LCD עד עכשיו בגלל ה-4ms שזה נחשב ממש טוב יחסית.

הבעהי היא שאני לא יודע כמה זה עולה כי לא הצלחתי למצוא איפה קונים את זה, אני מניח שזהו דגם ממש חדיש ובטח יקר בהתאם

אתם יכולים לעזור לי בקשר לזה?

פורסם

אין את ה-930BF בארץ נכון להיום

לסמסונג יש המון דגמים ורק חלק קטן מהם מגיע לארץ

במסגרת התקציב שלך הייתי לוקח את הסמסונג 913B

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף חדות של 1:800

חוץ מזה לא נורא אם המחיר יעבור את ה2600 בקצת

חבל לי לקנות משהו שיהיה לי אח"כ חבל שלא שילמתי עוד 200 ש"ח בשביל לקבל משהו שווה בהרבה

אני חשבתי על זמן תגובה של 8ms מינימום וcontrast של 1:800 לפחות - ואני מניח שלא אוכל למצוא משהו יותר מזה

פורסם
  • מחבר

שכחתי לרשום שאני רוצה שתעזרו לי למצוא מסך כזה שיהיה טוב+

פורסם

שכחת גם לקרוא את חוקי הפורום (דאבל פוסט אסור).

*בתקציב שלך אין יותר מדי ברירות, זה או את הסמסונג 913B/930B או את הLG 1980Q (שהוא חורג מהתקציב ב500 שקל +/- ).

פורסם
  • מחבר

לא שכחתי אחי פשוט איך יכולתי להגיד שאני צריך עזרה אחרת?

פורסם

כפתור עריכה...

פורסם
  • מחבר

יצאתי פארש :yelclap:

פורסם

הנתונים היבשים לא אומרים כלום.לך תתרשם ממסכים בתצוגה ואז תחליט.

פורסם
  • מחבר

הנתונים היבשים לא אומרים כלום.לך תתרשם ממסכים בתצוגה ואז תחליט.

אתה צודק אבל מהתרשמות כללית ממסכים בתצוגה לא תראה לי את הביצועים המסובכים יותר של המסך - כמו בצועים שגיימרים צריכים (למרות שאני לא עד כדי כך גיימר אבל דיי)

בגלל זה אני צריך את העזרה שלכם כאנשים שמבינים בתחום ויודעים מניסיון שלהם או של חברים שלהם שרכשו מוצר כזה או אחר ויודעים לעזור.

אגב רשמתי אני כמובן אלך לראות את המסך בפועל לפני שאני קונה אני פשוט צריך לדעת על מה להתמקד.

תודה.

פורסם

לך על ה 1980q של LG

לכל מי שאומר ללכת להתרשם בחנות מהמסך לא יודע על מה הוא מדבר!

ברוב החנויות יש תצוגה מצומצמת מאד של מסכים ובאלו שיש תצוגה גדולה יותר המסכים מחוברים למחשב אחד דרך כמה מפצלים! מה שפוגם באיכות בצורה קריטית!

וגם ברוב החנויות שיש תצוגה המסך מחובר למחשב שיש לו כרטיס מסך מזעזע!

פורסם

אני גם מחפש מסך בדיוק אותו דבר (LCD 19" וטוב למחשקים ולסרטים) רק שיש לי תקציב לכל מסך. תעזרו לי בבקשה.

מצאתי גם מסך של benq דגם FP91E הוא 8ms ויחס ניגודיות 1:1000 רק הבהירות רגילה יחסית... מישהו יודע עם הוא שווה משהו?

פורסם

ViewSonic VP191

ועדיף לחכות ל-ViewSonic VP930 איזה חודש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים