עבור לתוכן

מאיפה אפשר להוריד תווינאמפ הישן והטוב 2.8 משהו הרגיל

Featured Replies

פורסם

סבבה, בשירים רגילים לא אמורה להיות בעיה... רוצה שאני ישלח שיר מיוחד ? :smile1:

אתה יכול ליצור אקספלויט לווינאמפ? :D

פורסם

אתה יכול ליצור אקספלויט לווינאמפ? :D

אפשר גם ליצור ווירוס VB,ובC++ לוואינמפ.

ליעדתך הרבה :)

זה כל משתמשי הקאזה החארות עושים,משתפים לך שירים שיש בהם ווירוסים , ואתה לא מודע על כך.

השיר עובד כמו ילד טוב..

אין אפילו משהו קטן שירמוז לך על כך, ואל תגיד יש אנטי-ווירוס,כי בד''כ הוא לא מזהה את הכתיבת ווירוס בVB/C++.

פורסם

מזמן אני לא מוריד שירים מקאזה

רק emule, dc, bittorrent, ares

קאזה אולי רק לשירים בעברית, וגם זה בקושי

לא הבנתי איך אפשר להכניס קובץ שיכול לעשות נזק ממשי כלשהו בתוך mp3, זה הרי מוזיקה, באיזה שיטה אפשר להחביא בו וירוס?

ונגיד אם הורדתי קובץ כזה ופתחתי אותו דרך ווינאמפ, זה יכול להריץ את הפקודה בו? או שרק לחיצה כפולה תעשה את זה?

פורסם

בשיטת ה BUFFER OVERFLOW הרגילה...

גם אם זה לא קובץ הרצה (שיר), יש קובץ הרצה (התוכנה, WINAMP), שלפעמים לא עושה בדיקות תקינות ואפשר לדרוס מקומות בחלק הרצה שלה...

אבל זה לא כזה קריטי (אם כי אני מעדיף גרסאות בלי באגים כאלו).

פורסם

הרבה תוכנות אתה יכול להפיל בשיטת buffer overflow, זה לא חדש

גם את פנקס רשימות הידוע לשמצה אפשר, חח

הדבר היחיד שמשנה לי עם הווינאמפ זה שישמיע הכל ויוכל תיאורטית לעבוד 24 שעות ביממה בלי הפסקה, ובלי להכביד על המחשב, ובזה הגירסאות החדשות לא בדיוק מצטיינות

פורסם

מזמן אני לא מוריד שירים מקאזה

רק emule, dc, bittorrent, ares

קאזה אולי רק לשירים בעברית, וגם זה בקושי

לא הבנתי איך אפשר להכניס קובץ שיכול לעשות נזק ממשי כלשהו בתוך mp3, זה הרי מוזיקה, באיזה שיטה אפשר להחביא בו וירוס?

ונגיד אם הורדתי קובץ כזה ופתחתי אותו דרך ווינאמפ, זה יכול להריץ את הפקודה בו? או שרק לחיצה כפולה תעשה את זה?

לגביי השאלה ראשונה,-הרבה תוכנות, אתה יכול "לרסק" בשיטת buffer overflow.

לגביי השאלה השניה,-זה יכול להריץ את הפקודה בו רק אם תפעיל אותה בלחיצה כפולה,ותשמע את השיר אפילו ל2 שניות.

פורסם

הם דווקא כן, אם אתה מבטל את כל ה PLUGINS שאתה לא צריך + לא מתקין בהתקנה את ה MODERN PLUGIN (לא מבטל בשימוש, פשוט לא מתקין), העסק רץ מהר כמו 2.XX

וחוץ מזה יש 2.95 או משהו כזה, שתיקנו את כל הבאגים שם..

פורסם

טוב אולי בהזדמנות אני אנסה את 2.95

תודה על ההסברים guys :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים