עבור לתוכן

תארו את הבית ספר שלכם

Featured Replies

פורסם

בבית ספר שלי היתה צומת !!! ... כן כן צומת זה עם האספלט והמכוניות והאופנועים ומשאיות ומעברי חציה וכל מה שצריך

אני עד היום לא מבין איך אף אחד לא נדרס שם עדיין למרות שהיו בהחלט מקרים מאוד קרובים במיוחד היות והמקום שרץ בערסים עם ארסמובילים שעשו פתיחות באמצע הבית ספר... אין כמו לעשות מבחן מדכא במתמטיקה לצלילי מיטב הלהיטים של אבי ביטר\עופר לוי תודות לקיוסק וצי הארסמובילים

היתה לנו מעבדת מחשבים ישנים שחצי ממנה היתה מושבתת שיום אחד באנו לבית ספר והתפעלנו מהחור הענקי בקיר של מעבדת המחשבים... כניראה מישהו חשב שיש מה לעשות איתם  :screwy: בכל אופן קיבלנו חדשים אחרי איזה חודש , התקנו שוב CS ושיחקנו ברשת באדיבות המנקה והקומבינות מהר מאוד הערסים גילו

את הצלוויזציה והתחילו לשחק גם למרות שהם לא הבינו כל כך את הרעיות של דקירה במשחק ואם היתה דוקר מישהו מהם במישור הוירטואלי ישר הית מקבל איום לדקירה במישור הראלי  :smile1: (אבל בגלל שהם לא היו מצליחים אף פעם לבטא את הניק באנגלית הם לא היו מצליחים לגלות מי דקר אותם ;D )

אחת התגובות הקורעות! משתתף בצערך ...

• תגובות 63
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בית זונות

ושמו גינזבוג האורן יבנה ..

פורסם

Wow, the school I went to, up from the air it really does look like a concentration camp. With a big fense arround it (like any other educational institute in Israel...) and those 1 story barracks they built in the yard and now call them classrooms. Now in Germany, I can't really recognize a school without a huge zoo like fence to go arround it and some old ape sitting at the entrance picking his nose.

:silly:

Except that, my old school had HUGE cracks in the walls, a gazillion construction violations, and this one building that was so old and badly built that if you'd be in it in the winter and the wind was strong - you could actualy feel the goddamn thing shake. Good thing they evacuated this one before a disaster happened. :-X

פורסם

איפה אתה רואה השמצה, יא *מילה משמיצה* .... ? ::)

בין היתר, השמצה היא הטלת חרפה.

ו"עצוב שזו רמת הידיעה של האנשים"

בכל מקרה, אני לא הולך להתווכח.

אתה טוען שרמת הידיעה שלי נמוכה? בסדר. מיצית את עצמך?

פורסם

אני לא טענתי את זה.

למקרה שלא שמת לב, ציטטתי מישהו אחר.

פורסם

שמתי לב. אך כשציטטת אותי ואת הטענה ביחד, לא התכוונת לייחס את הטענה הזאת אליי?

אז זה לא משנה מי במקור כתב את הטענה.

בכל מקרה, אם יש מצב שלא אז זו טעות שלי ואני מתנצל.

טוב, אני עוזב את זה. מספיק סטינו מהנושא.

פורסם

איך הבית ספר שלי נראה?

בית כלא!

אין אף אחד בביה"ס שלא חושב (ואפילו בטוח) שפעם המבנה הזה היה פשוט בית כלא!

יש רחבה גדולה באמצע שמסביבה מבנה עגול פחות או יותר עם מלא מלא מלא תאים (כיתות).

ליידי דיוויס ת"א. (עמל 1)

פורסם

המנהלת שלנו שמה בכניסה לבית הספר פסל בצבע כחול

אשר מציג שני גברים שמלטפים את עצמם.... :o

הא...ויש עוד איזה פסל בצד השני שהוא חצי עיגול ודברים ארוכים מסועפים יוצאים ממנו...אהמ...

לא רוצה אפילו לדמיין מה זה...

פורסם

מילפורד, מה הייתה המטרה שלך ?

אמרתי משהו לא נכון?

::) ::) ::):kopfpatsch:

פורסם

לא צריך הרבה כדי לתאר בית ספר.

במילה אחת: כלא

::)

לא כלא אלא מעבדת ניסויים כללית על בני אדם -רק אצלנו כתוב על המקרר שנמצא בו האוכל אזהרה של משרד הבריאות-סכנה רעל

ורק אצלנו יש מעל חמישה שערים עם שומר אחד ורק אצלנו יש קמצן בתור אחד שאמור לחלק את הכסף

פורסם

המנהלת שלנו שמה בכניסה לבית הספר פסל בצבע כחול

אשר מציג שני גברים שמלטפים את עצמם.... :o

הא...ויש עוד איזה פסל בצד השני שהוא חצי עיגול ודברים ארוכים מסועפים יוצאים ממנו...אהמ...

לא רוצה אפילו לדמיין מה זה...

אתה בטוח שזה בית ספר/כלא ולא משהו אחר... (שני גברים, חצי עיגול עם דברים ארוכים מסועפים יוצעים ממנו :s05: ??? :screwy:)

שלי עכשיו כאן בהולנד זה אחלה של בית-ספר (בין-לאומי ופרטי) הוא גדול ומלא דשא הנה האתר שלו: www.isa.nl http://www.isa.nl/CampusTour/

אבל הקודם היה נראה כמו מוסד לאסירים צעירים :nixweiss:

פורסם

במילה אחת: חרא.

בשלוש מילים: חרא של ביה"ס.

אני הולך לבלות בגיהנום הזה שלוש שנים מחיי. :o

פורסם

::) ::) ::):kopfpatsch:

עוד חכם בלילה?! >:(

אתה בכוח רוצה לסטות מהנושא לאחר שמבחינתי הדיון שהיה ביני לבין מילפורד הסתיים.

עשה טובה, תחשוב פעמיים לפני שאתה מגיב. קשה? בד"כ הייתי אומר לא, אבל המקרה שלך מיוחד.

--------------------------------------------------------------

aquarius , חחחחחח אתה עדיין זוכר שהיה רשום לנו במקרר "אזהרה" ? חחח זה היה באמת קטע טוב  :lol:

פורסם

In the end, no matter what differences out schools have from one another, wether those are scarry 1984 motives or homosexual decorations, in the end it will always look like "Ashmoret" prison wether you like it or not.

I was going to Amal A, Lady Davis, Petah-Tiqva.

פורסם

הביצפר שלי היה תענוג

ג'קוזי סאונה חדר כושר מגרשי טניס וכדורסל אחלה אנשים ומלא כסף שמושקע שם

חבל שסיימתי=/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים