עבור לתוכן

תארו את הבית ספר שלכם

Featured Replies

פורסם

רק לבית ספר שלי יש מסך פלסמה או LCD בבניין שמציג מידע על השינויישם במערכת השעות לתלמידים?

בכלל, כל שנה הם קונים עוד ועוד מחשבים עכשיו לכל צוות ההנהלה יש מסכי LCD במשרדים שלהם, יש לנו חדר מחשבים עם המחשבים הכי משוכללים שיש (בלי רמקולים)(אסור לשחק עליהם משחקי מחשב...) ויש עכשיו מחשבים (הרבה) כמעט בכל חדר לכן על חדר הוא עכשיו חדר מחשבים... נדמה לי יש לבית ספר שלי יותר מחשבים מתלמידים! זה לא ממש נוח ללמוד בחדר שיש בו מחשבים כי ישר רוצים להיות על המחשב...

לעומת זאת יש לנו ספרייה ממש קטנה שהיא בושה לבית ספר כזה

אתם יכולים לתאר את הבית ספר שלכם? או שבכולם יש כזאת כמות של ציוד משוכלל שאני מתלונן סתם?

• תגובות 63
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OMFG... בתקופה שלי אני זוכר שבמועצת התלמידים נלחמנו על הדומיין הזה. :lol:

נראה כמו הדבר הטוב היחיד שקרה בבית הספר הזה מאז שעזב אותו רון-חולדאי. :-\

http://www.gymnasia.co.il

122 דונמים של יישום כושל נוסף של מע' החינוך. בע.

פורסם

לא צריך הרבה כדי לתאר בית ספר.

במילה אחת: כלא

::)

פורסם

סורגים...בלטות...מצלמות...עץ...הרבה תלמידים...הרבה חביות (מורות שמנות)...ואשכול פייס

:)

סתם ברצינות עכשיו..למדתי בזינמן..שהוא אחד הבתי ספר המצליחים בארץ..(נמצא בדימונה)  :)

פורסם

אלקטרז מכירים?

אז זהו שהוא לא דומה לו

האמת שהבית ספר שלנו די דומה לכלא אבל כלא צבעוני עם פסים רחבים של כחול כתום וירוק בהיר ( המנהלת שלנו כנראה עיוורת צבעים, מה זה לעזאזל שילוב הצבעים המזעזע הזה?!?!? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: ) באמצע.

אני לומד באורט חולון, מכללת אורט חולון Respect!!!

פורסם

אלקטרז מכירים?

חחחחחחחחחח קרעת אותי :lol:

זה הכלא מ- Half Past Dead ("חצי מת" ) עם סטיבן סיגל וג'א רול... אחלה סרט,בין הטובים :cool2:

פורסם

חחחחחחחחחח קרעת אותי :lol:

זה הכלא מ- Half Past Dead ("חצי מת" ) עם סטיבן סיגל וג'א רול... אחלה סרט,בין הטובים :cool2:

[iceBreak] עצוב שזו רמת הידיעה של אנשים
פורסם

מילפורד, מה הייתה המטרה שלך ?

אמרתי משהו לא נכון?

פורסם

חשבתי שהוא התכוון לסרט. אז? חייבים לבוא בהשמצות? ::)

פורסם

בבית ספר שלי היתה צומת !!! ... כן כן צומת זה עם האספלט והמכוניות והאופנועים ומשאיות ומעברי חציה וכל מה שצריך

אני עד היום לא מבין איך אף אחד לא נדרס שם עדיין למרות שהיו בהחלט מקרים מאוד קרובים במיוחד היות והמקום שרץ בערסים עם ארסמובילים שעשו פתיחות באמצע הבית ספר... אין כמו לעשות מבחן מדכא במתמטיקה לצלילי מיטב הלהיטים של אבי ביטר\עופר לוי תודות לקיוסק וצי הארסמובילים

היתה לנו מעבדת מחשבים ישנים שחצי ממנה היתה מושבתת שיום אחד באנו לבית ספר והתפעלנו מהחור הענקי בקיר של מעבדת המחשבים... כניראה מישהו חשב שיש מה לעשות איתם :screwy: בכל אופן קיבלנו חדשים אחרי איזה חודש , התקנו שוב CS ושיחקנו ברשת באדיבות המנקה והקומבינות מהר מאוד הערסים גילו

את הצלוויזציה והתחילו לשחק גם למרות שהם לא הבינו כל כך את הרעיות של דקירה במשחק ואם היתה דוקר מישהו מהם במישור הוירטואלי ישר הית מקבל איום לדקירה במישור הראלי :smile1: (אבל בגלל שהם לא היו מצליחים אף פעם לבטא את הניק באנגלית הם לא היו מצליחים לגלות מי דקר אותם ;D )

פורסם

בשתי מילים: בית זונ**

יש לנו מרפסת בקומה האחרונה ושנה שעברה לשמיניסטים נימאס ללמוד אז הם הלכו ופתחו מנגל ואת המנגל ליווה בקבוק וודקה או יותר נכון המנגל ליווה את הבקבוק

ולהזכירכם זה בתוך בית הספר!!!

פורסם

חיילים, מדריכים, קצינים, מטוסים, אוכל מגעיל.. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים