פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אוקיי, באחד מן הימים אני מפעיל את המחשב ,המסך מגיע למסך שחור שבו רשוםNovell Netware Ready Firrmware v1.00 (940809)וcopyright של זה . שורה הבאה זה רושםsis 900\7016 PCI Adapters Dos ODI driver V1.10 (001228(עכשיו למטה יש לי אפשרות להעלות בוט , מה הבעיה בדיוק מישו יודע? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה...
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים כן, המחשב שלך מנסה לעשות BOOT מהכרטיס רשת.. הכרטיס רשת שלך הוא על הלוח אם או נפרד ?אם זה פעם ראשונה, אז תבדוק ב BIOS את סדר ה BOOT ORDER ותוריד את ה NETWORK משם...
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר גירסת הביוס היא 1.21.11איפה זה נמצא?חיפשתי בbios ב advanced setup ואני לא מוצא משו עם networkמה שיש שם זה1st boot device -cd rom2nd boot device-cdrom3rd boot device- cdromולפני הטעינה של המחשב לא בביוס בחלון של ההתחלה רשום לי f12-network boot
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים זה הבעיה, כל ה BOOT DEVICES שלך הם CDROM, אתה צריך לשנות את השני או הראשון שיהיה ה HARD DISK שלך, והכל יסתדר..
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים תבדוק, אולי IDE0 זה לא ה BOOT שלך (ותנסה שהוא יהיה הראשון, לא השני לבינתיים).. יתכן ואחד מהדיסיקים האחרים הוא ה BOOT...אם גם זה לא עובד, תבדוק אם יש אופציה איפשהו לשנות את ה BOOT של ה NETWORK (גרסאת ה BIOS לא תעזור לי, בכל מחשב זה שונה)..בסוף גם יתכן ובהחלט הלך הדיסק או משהו כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.