פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים ראיתי שרצה פה לא מעט זמן המלצה על הדיסקים של וורבטים, אולי הם דיסקים טובים, אבל הכיס זועק. אני לא חושב שזה יפה לשדוד את ההורים ב110 ש"ח לחבילת דיסקים של 25 יחידות. כרגע נשארו לי עוד מספר מדיות DVD+R של LG שקניתי לפני זמן מה, ולפי ה Quality Test שעשיתי קיבלתי ציונים דיי נכבדים של מעל ל-90. הדיסקים הם PRODISC R03, ועלו לי לפני מספר חודשים כ-2.6/2.7 לדיסק. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לדיסקים מרמה כזאת, דיסקים הניתנים לקניה במחיר טוב ובאיכות טובה אגב, אני צורב על 3520 עם קושחה 2.2U, ואני קורא את זה על פיוניר DV355. תודה
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים שמע, המחיר הוא רחוק מ 110 אם משתמשים במבצעים. אם אתה צורב הרבה, אז אין לך בעיה לקנות במבצעים. אם אתה צורב מעט אז ההפרש בעלות לא משמעותי.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר המחיר הוא 170 ש"ח ל-75 יחידות, אני יודע. הבעיה שאין לי צורך בכמויות כאלה. הפרש לא משמעותי? 65 ש"ח אל מול 110 ש"ח? הצעות שהן לא פרו-וורבטים?
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים קנה פרודיסק ותהנה.בכל מקרה תבדוק שוב את המחירים באופיס דיפו כי אני חושב שירדו.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים לאופיס דיפו יש מבצע ממש טוב ואם יש לך קופון מויזה אתה מקבל 75 דיסקים של VERBATIM ב-170 ש"ח:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135438.0
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מי אמר שאתה לוקח את כולן אלייך? אפשר לקנות עם עוד חברים או עם משתמשים פה באתר.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים 170 שקלעבור 75 דיסקיםבחישוב נחמד זה 2.26 לדיסקואתה מתחלק באריזות עם חבריםמה רע לך בוורבטים חוץ מזה שכולם מתים עליהם והן די מצויינות
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר הבעיה היא שאין לי אף מכר שמתעסק עם DVD, וגם זה לא כ"כ פשוט לי להגיע לאופיס דיפו (גר באריאל). קשה עם הפרו-וורבטיות שלכם פה
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אנחנו בעד הקבוצה המתנגדת לאלה שנגד אלה שנגד ההתנתקות מהוורבטים. אנחנו מאמינים גם שצריך לספח את TY.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים קשה עם הפרו-וורבטיות שלכם פה אם אתה מתעקש על מדיות סוג ב',אז לך על RiTEKG04,פעם היה אפשר לזהות אותם בפשטות לפי השם סילברליין,היום סילברליין זה PRODISC לא רייטק וזה חרטא שבחרטא...יש לך גם את G05 אבל אם כבר אז עדיף את G04.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אם אתה מתעקש על מדיות סוג ב',אז לך על RiTEKG04,פעם היה אפשר לזהות אותם בפשטות לפי השם סילברליין,היום סילברליין זה PRODISC לא רייטק וזה חרטא שבחרטא...יש לך גם את G05 אבל אם כבר אז עדיף את G04.סילבר ליין של היום זה לא PRODISK זה INFOMEDIAR20תאמת הם ממש לא מוכרים גם לא בחו"ל
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר אני לא מתעקש על סוג ב', פשוט אני לא מבין למה רק הוורבטים האלה וה yt נחשבים לסוג א'...כמו שאמרתי, עם ה LG אני מקבל תוצאות מעולות, ואני מחפש משהו דומה...
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים כרגע נשארו לי עוד מספר מדיות DVD+R של LG שקניתי לפני זמן מה, ולפי ה Quality Test שעשיתי קיבלתי ציונים דיי נכבדים של מעל ל-90. הדיסקים הם PRODISC R03, ועלו לי לפני מספר חודשים כ-2.6/2.7 לדיסק. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לדיסקים מרמה כזאת, דיסקים הניתנים לקניה במחיר טוב ובאיכות טובה אני מאמין שקיבלת תשובה מספקת ביותר למה שרצית.... (בקשת לא להזכיר את שם החברה אז אני לא אגיד) חוץ מזה, אין חכם כבעל ניסיון ניסית את הLG שלך, אתה מבסוט, זהו אתה לא חייב לחפש עוד תחליפים איכותיים יקרים כי יש לך מחיר סבבה למוצר שכבר יש לך ניסיון איתו ואתה אומר שהוא מעולה..
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מניסיון עם הLG זה הדיסקים הכי זבל שיש בעולם הציפוי שיש להם למעלה כאילו איפה שרשום LG וכל זה תמיד מתקלף וזה ממש ממש מציק אל תתקרבו לזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.