עבור לתוכן

מדיות DVD ברמת mid-high-end

Featured Replies

פורסם

ראיתי שרצה פה לא מעט זמן המלצה על הדיסקים של וורבטים, אולי הם דיסקים טובים, אבל הכיס זועק.

אני לא חושב שזה יפה לשדוד את ההורים ב110 ש"ח לחבילת דיסקים של 25 יחידות.

כרגע נשארו לי עוד מספר מדיות DVD+R של LG שקניתי לפני זמן מה, ולפי ה Quality Test שעשיתי קיבלתי ציונים דיי נכבדים של מעל ל-90.

הדיסקים הם PRODISC R03, ועלו לי לפני מספר חודשים כ-2.6/2.7 לדיסק.

הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לדיסקים מרמה כזאת, דיסקים הניתנים לקניה במחיר טוב ובאיכות טובה :silly:

אגב, אני צורב על 3520 עם קושחה 2.2U,

ואני קורא את זה על פיוניר DV355.

תודה :)

פורסם

שמע, המחיר הוא רחוק מ 110 אם משתמשים במבצעים. אם אתה צורב הרבה, אז אין לך בעיה לקנות במבצעים. אם אתה צורב מעט אז ההפרש בעלות לא משמעותי.

פורסם
  • מחבר

המחיר הוא 170 ש"ח ל-75 יחידות, אני יודע.

הבעיה שאין לי צורך בכמויות כאלה.

הפרש לא משמעותי? 65 ש"ח אל מול 110 ש"ח?

הצעות שהן לא פרו-וורבטים? :silly:

פורסם

קנה פרודיסק ותהנה.

בכל מקרה תבדוק שוב את המחירים באופיס דיפו כי אני חושב שירדו.

פורסם
  • מחבר

:s07::kopfpatsch:

חצי מההודעות הלא רבות בדיון הזה הן על הוורבטים, ואמרתי לא.

פורסם

מי אמר שאתה לוקח את כולן אלייך? אפשר לקנות עם עוד חברים או עם משתמשים פה באתר.

פורסם

170 שקל

עבור 75 דיסקים

בחישוב נחמד זה 2.26 לדיסק

ואתה מתחלק באריזות עם חברים

מה רע לך בוורבטים חוץ מזה שכולם מתים עליהם והן די מצויינות

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאין לי אף מכר שמתעסק עם DVD, וגם זה לא כ"כ פשוט לי להגיע לאופיס דיפו (גר באריאל).

קשה עם הפרו-וורבטיות שלכם פה :silly:

פורסם

אנחנו בעד הקבוצה המתנגדת לאלה שנגד אלה שנגד ההתנתקות מהוורבטים. אנחנו מאמינים גם שצריך לספח את TY.

פורסם

קשה עם הפרו-וורבטיות שלכם פה :silly:

אם אתה מתעקש על מדיות סוג ב',אז לך על RiTEKG04,פעם היה אפשר לזהות אותם בפשטות לפי השם סילברליין,היום סילברליין זה PRODISC לא רייטק וזה חרטא שבחרטא...יש לך גם את G05 אבל אם כבר אז עדיף את G04.

פורסם

אם אתה מתעקש על מדיות סוג ב',אז לך על RiTEKG04,פעם היה אפשר לזהות אותם בפשטות לפי השם סילברליין,היום סילברליין זה PRODISC לא רייטק וזה חרטא שבחרטא...יש לך גם את G05 אבל אם כבר אז עדיף את G04.

סילבר ליין של היום זה לא PRODISK זה INFOMEDIAR20

תאמת הם ממש לא מוכרים גם לא בחו"ל

פורסם
  • מחבר

אני לא מתעקש על סוג ב', פשוט אני לא מבין למה רק הוורבטים האלה וה yt נחשבים לסוג א'...

כמו שאמרתי, עם ה LG אני מקבל תוצאות מעולות, ואני מחפש משהו דומה...

פורסם

כרגע נשארו לי עוד מספר מדיות DVD+R של LG שקניתי לפני זמן מה, ולפי ה Quality Test שעשיתי קיבלתי ציונים דיי נכבדים של מעל ל-90.

הדיסקים הם PRODISC R03, ועלו לי לפני מספר חודשים כ-2.6/2.7 לדיסק.

הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לדיסקים מרמה כזאת, דיסקים הניתנים לקניה במחיר טוב ובאיכות טובה  :silly:

אני מאמין שקיבלת תשובה מספקת ביותר למה שרצית.... (בקשת לא להזכיר את שם החברה אז אני לא אגיד)

חוץ מזה, אין חכם כבעל ניסיון

ניסית את הLG שלך, אתה מבסוט, זהו אתה לא חייב לחפש עוד תחליפים איכותיים יקרים כי יש לך מחיר סבבה למוצר שכבר יש לך ניסיון איתו ואתה אומר שהוא מעולה..

פורסם

מניסיון עם הLG זה הדיסקים הכי זבל שיש בעולם הציפוי שיש להם למעלה כאילו איפה שרשום LG וכל זה תמיד מתקלף וזה ממש ממש מציק אל תתקרבו לזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים