עבור לתוכן

צריך עזרה בכונן קשיח

Featured Replies

פורסם

אני מתקין ווינדאוס ויש לי שני כוננים קשחים אחד 6G שני 30G לאן אדיף להתכין ולאיזו צורה לפרמת אותם FAT32 או NTFS תודה דחוף????? ???

פורסם

תתקין על ה30GB כדי שהXP לא יתקשה לעבוד ויאכל לך את כל המקום שם ויופיעו הודעות מעצבנות

ועדייף תצורת NTFS יותר חדישה מהירה וכו' וכו'...

פורסם

יותר מאובטחת גם :xyxthumbs:

פורסם

כאשר משתמש בHDD של 30GB אין הבדל משמעותי אם אתה משתמש ב NTFS או FAT32 דווקא NTFS תופס יותר אבל היא יותר חסכונית אני הייתי הול על FAT32 אם היה לי רק 30GB..

פורסם

כאשר משתמש בHDD של 30GB אין הבדל משמעותי אם אתה משתמש ב NTFS או FAT32 דווקא NTFS תופס יותר אבל היא יותר חסכונית אני הייתי הול על FAT32 אם היה לי רק 30GB..

אמנם NTFS תופסת יותר מקום,אבל זה לא ממש משמועתי,"אפשר לספוג את זה" , NTFS יותר מאובטחת גם כמו שציינתי למעלה כפי שאתה רואה.

פורסם

במידה ואתה מתקין Windows XP ואין לך כוונה להשתמש במערכות הפעלה נוספות, אז תפרמט את שני הדיסקים הקשיחים בפורמט NTFS, ותתקין את Windows XP על הדיסק הקשיח של ה-6GB (זה יספיק מעל ומעבר בנוסף לתוכנות). הדיסק הקשיח של ה-30GB יכול לשמש להתקנה של משחקים ול-Data.

באופן אישי, הייתי מעדיף לפרמט את הדיסק הקשיח של ה-6GB בפורמט FAT32, מכיוון שיותר קל לתקן תקלות ולהציל קבצים ב-FAT32, אבל זה לא ממש משמעותי כיום, ואתה צריך לדעת מה אתה עושה.

לגבי הדיסק של ה-30GB הייתי מפרמט אותו בפורמט NTFS רק כדי לאפשר עבודה עם קבצים בעלי נפח של מעל 4GB וצריבות DVD. אחרת, הייתי מעדיף FAT32.

לגבי האבטחה של NTFS זה ממש לא רלוונטי לגבי משתמש בייתי, ודרוש רק במידה ויש לך במחשב חומר מסווג, ואתה מצפין קבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים