עבור לתוכן

בעיה במחשב פנטיום 3 כנראה הספק

Featured Replies

פורסם

זה כבר מספר ימים שאני לא יודע אם הבעיה מהספק או מהלוח אם.

כשאני מפעיל את המחשב והמערכת הפעלה עולה  אחרי כמה זמן בעיה של תקיעת מסך  עם תמונה והעכבר לא זז איזה פעמים קרה לי

אחר כך בעיה מוזרה שהנורית של המסך נהפכת מצהוב לכתום והמסך נכבה וכל המחשב לא מגיב גם מכפתור הפעלה מחדש

רק אחרי הוצאת התקע והחזרתו לחשמל עובד.

ובזמן האחרון היה לי בעיה בהדלקת המחשב מגיע למערכת הפעלה ועושה שוב הפעלה מחדש ונכבה המסך ולא ניתן בכלל לעשות הפעלה מחדש

מהמארז שוב.

בעיה חדשה שצצה לא נדלק המחשב אחרי  שלוחצים מהכפתור הראשי של המארז ולא עוזר הוצאת התקע והחזרתו.

אני חושב שהבעיה מהספק כי לא יוצא אוויר בכלל מאחוריו והנורית ביקורת הופכת מצהוב לכתום כמו שהמסך במצב המתנה וזה קורה שהמסך מוחשך לגמרי.

מה שמוזר שהמחשב עבוד מספר ימים לכמה שעות ואחרי יום או יומים שרוצים להפעיל שוב בעיה בהדלקה ולאחר מספר דקות שוב עובד המחשב בלחיצה על הלחצן.

אפילו הוצאתי את הספק ועשיתי לו הרצה לכמה שעות והוא עובד בלי בעיות.

מה אתם ממליצים לקנות ספק חדש?

האם ספק של HEC 475VTD שמתאים לפנטיום 4 יתאים גם לפנטיום 3 ישן יש ברשותי שני מארזים גדולים

לא מיני כדי שבעתיד אני יוכל להעביר למחשב פנטיום 4 את הספק החדש?

תודה רבה.

איציק

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

Alien Project ממתי נהיתה מנהל

ותבדוק יכול להיות שהבעיה מהספק (אולי הוא מתחמם) תחליף אותו

ותראה

ובעיקרון ספק של "פנטיום 4" יעבוד על פנטיום 3 אבל החיבורים שלהם שונים בגלל זה תבדוק אם הלוח שלך תומך ב 20פינים

אם כן אז אין לך בעיה להשתמש באחד של פנטיום 4

:smile1::screwy::xyxthumbs:

פורסם

היתה לי בעיה דומה והחלפתי ספק והכל מצוין עכשיו.

פורסם
  • מחבר

מה שמוזר זה שהספק למרות שהוצאתי אותו בכלל מהמארז הוא עובד בלי בעיות בכיבוי והפעלה והמאוורר שלו זז רגיל

בלי איטיות וכו.

בדקתי הספק הישן תומך ב 20 פינים אז כנראה ספק של פנטיום 4 יתאים.

האם הבעיה יכולה להיות מהלוח אם עצמו וממה זה יכול לקרות בלוח?

פורסם

אולי יש בעיה בלוח של מתחים

תנסה להחליף ספק ותראה מה קורה

פורסם
  • מחבר

חיברתי את הספק שוב למחשב הוא עובד טוב בלי בעיות כרגע.

איזה ספק לקנות של איזה חברה בסביבות 100 ל 200 ש"ח הספק שהיה לי 245 וט אבל אני מעונין במשהו כמו 400 וט או יותר

שיתאים למחשב פנטיום 4 שאם יהיה בעיה בספק אני יוכל להעביר אותו.

מה קורה אם יש בעיות מתחים בלוח האם אפשרי לתקן או שאצטרך לקנות לוח חדש?

תודה.

פורסם

בין 100-200 שקל יש לך רק תHEC אם אני לא טועה שהוא 300W (מספיק לדעתי) :smile1::screwy:

ואם יש בעיה של מתחים בלוח או שתכוון אותם ידני מהביוס או תבדוק אולי איזה דוד התפוצצץ וגורם לזה

ובקיצור תבדוק הכול (למרות שאני לא מאמין שזה מהלוח).. :smile1:

פורסם

בתקציב הזה יכנס רק הHEC 300W מדגם 300AR-T. אחלה ספק :xyxthumbs:

רק לפני שתחליף ספק, תבדוק אם אין קבלים נפוחים/נוזלים מהלוח. דבר די שכיח בלוחות אם ישנים(פנטיום 3 ומטה)

לדעתי שווה להריץ ליום-יומיים MEMTEST כדי לוודא שאין בעיה עם הזיכרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים