פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר ברצינות? כי על הרכבה פשוטה כמו שאתם אומרים ביקשו איזה 150-200 שקל...שאין לי כרגע.. :-\יש מדריך משהו?
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים השאלה אם החיבור שיש לך באוטו מתאים לחיבור ברדיו ולא תצטרך להתחיל לרוץ לחפש מתאמים (או להכין מתאמים)
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים וגם אם הוא יצטרך מתאם לך לכול חנות מתקינה מערכות ותבקש מקסימום אם הוא יהיה מאניק הוא יקח לך איזה כמה שקלים אבל לא יותר
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים ברצינות? כי על הרכבה פשוטה כמו שאתם אומרים ביקשו איזה 150-200 שקל...שאין לי כרגע.. :-\מישהו מנסה לדפוק אותך ברמות מטורפות.התקנה של רדיו-דיסק (בהנחה שלא קנית אותו באותה חנות, ואז בד"כ הם ירכיבו לך חינם כי זה בול דקה עבודה) עולה 50 שקל.זה בדיוק דקה עבודה - לשלוף את הקיים, לחבר את הצמה למכשיר החדש, ולהכניס אותו לתושבת.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מישהו מנסה לדפוק אותך ברמות מטורפות.התקנה של רדיו-דיסק (בהנחה שלא קנית אותו באותה חנות, ואז בד"כ הם ירכיבו לך חינם כי זה בול דקה עבודה) עולה 50 שקל.זה בדיוק דקה עבודה - לשלוף את הקיים, לחבר את הצמה למכשיר החדש, ולהכניס אותו לתושבת.אלא אם כן זה אוטו ישן בלי צמה, ואז להתחיל לחבר לבד (וגם אז זה לא יותר מחצי שעה גג)
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אהממ, בינתיים קרה לי הרבה 8) זה מה שקורה שחברים קונים מכוניות בפחות מ10 אלפים שקלים ובאים שאני אתקין להם....
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים לרוב גם אפילו במכוניות ישנות ישנן צמות , רק שונות מהחיבור החדש פשוט חותכים את החיבור הישן בודקים בידיוק מזה רמקול שמאל ומזה ימין , מזה אחוריים וזה מחברים לחיבור החדש ושלום על ישראל קיצר חמודי אל תבזבז 150 ש"ח סתם ככה , אני צוכר שהיה מדריך על התקנת מערכת אני אחפש ואשים קישור עריכה בבקשה http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-08-2003-DIY-HUInstall.html
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אהממ, בינתיים קרה לי הרבה 8) זה מה שקורה שחברים קונים מכוניות בפחות מ10 אלפים שקלים ובאים שאני אתקין להם.... בדיוק! וזה אחד הדברים הקלים שאני מכיר אם אתה בנאדם שפוי עם מעט היגיון בראש
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר וואלה תודה אנשים אבל מישהו שהוא הקליינט של אבא שלי ירכיב לי אותו חינם..אז הסתדרתי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.