עבור לתוכן

המחשב מבצע רסטארטים ותקיעות

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון אני יתחיל אם המפרט של המחשב

מעבד P4 1800

זכרון KINGSTONE 512 DDE X2

כרטיס מסך geForce 6600gt gigabyte

לוח אם VIA P4PB 266E

טוב עכשיו לבעיה עצמה:

המחשב מבצע ריסטארטים ותקיעות במהלך הפעלת המשחק WOW.

לפני כן היה לו זכרון אחר של 256 MB וכרטיס מסך אחר של GEFORCE 4MX  וגם אז הוא היה עושה תקיעות במהלך שימוש מאומץ, כמו פוטושופ וכו'.

אז הוחלף (במהלך השבוע האחרון) לכרטיס מסך חדש לחלוטין ולשני סטיקים חדשים לחלוטין של KINGSTONE 512MB DDR והבעיה לא נפתרה.

קיימת בעיה של ריסטארטים לא רצויים במהלך המשחק או תקיעות שבהם לא ניתן לבצע שום פעולה כגון (ALT+CTRL+DEL לא ALT+TAB) לא כלום חוץ מריסטארט.

הטמפ' נבדקו ונמצאו מצויינות גם ע"י EVERST וגם ע"י הביוס עצמו.

המחשב נלקח לטכנאי והוא לא הצליח למצוא תקלה כל שהיא, קיים חשד קל שהתקלה נובעת בגלל בעיות של התנגשות של המחשב אם הרשת הביתית אבל הם קלושות ולא מהימנות.

בכל מקרה לשם ייתר ביטחון אפילו המודם של בזק הוחלף לחדש יותר מסוג RPA 1320 של ASKEY.

ניסיתי לאמץ את המחשב מעט ע"י הרצה של  3DMARK05 רק בשביל לבדוק אם הוא יקרוס במהלך הרצת הבאנץ' וזה לא קרה.

לאחרונה המחשב עבר FORMAT והותקן בו מערכת הפעלה מחדש וגם זה לא פתר את הבעיה.

יש לי רקע נרחב במחשבים ואני מסוגל לבצע כל תהליך שתעלו בדעתכם כל עוד הוא הגיוני ועלול לעזור בפטירת התקלה, אנה ממכם אני עובד עצות כבר אין לי רעיונות נוספים ואני מוגבל בחופש העבודה שלי כי זה מחשב של חבר טוב ולא שלי כך שאני לא יכול לעשות בו מה שאני רוצה.

בתודה מראש אני  :)

פורסם

שתי הפעולות הראשונות הן

1. בדיקת הזיכרונות על ידי MEMTEST86 אומנם החלפת את הזיכרונות אבל יכול להיות שהבעיה היא בכלל בסלוטים...

2. מציאת קובצי מינידמפ שנמצאים בספריה c:\windows\minidump קיבוץ שלהם לקובץ אחד לדוגמא ZIP והעלאה לכאן

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני יבצע את הפעולות שביקשתה שאני יעלה ביום יומיים הקרובים ולא במיידי כי זה מחשב של חבר ולא שלי כדי שתוכל להגיב בישבילי לגביהם.

אבל יש להדגיש שבעיית התקיעות התרחשה גם לפני השדרוגים והפורמט רק לאחר השדרוגים התקלה של התקיעות נשארה זהה, אבל נוספה בעיה של ריסטארטים לאחר החלפה של כרטיס המסך והוספת סטיק נוסף של 512 ממצב של (סטיק חדש בן כחודש512+סטיק ישן של 256) למצב של (סטיק חדש של 512 בן כחודש +סטיק חדש לחלוטין זהה לקודם של 512 והסרת הזכרון של ה 256 מחשד ליצירת הבעיה).

דבר נוסף שרציתי להגיד שבפורום חומרה אחר שהצעתי את הבעיה שלי העלו שיש מצב שהספק הוא הגורם לבעיה (ספק הוא ג'נרי 300W) אז רציתי לברר מה דעתכם לגבי השערה זו.

פורסם

יש מצב טוב שהספק הוא הגורם לבעיה.

300W ג'ינרי , נחשב בלחץ 200W נקי, לידעתך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים