פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים אני וKOM מתחילים בעוד מספר ימים פרוייקט התעללות במחשב... (מחשב ישן שלא אכפת לנו ממנו כמובן)זה כולל מודינג בן-זונה לכל חלק במחשב, אובר קלוקינג רצחני עם קרור מקפיא וכ'ו...רעיונות יתקבלו בברכה (ואנחנו נסדר ונביא תמונות!)
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים תצבע את כל החלקים הפנימיים בכחול ותקדח חורים קטנים בלוח האם בשביל לתקוע שם מסטיקים לעוסים
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים ותקדח חורים קטנים בלוח האם בשביל לתקוע שם מסטיקים לעוסים על זה לא חשבנו...
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים להסיר את החלק העליון של פלטת המעבד ולהשאיר רק את הליבה עם הפינים (הרגליים) ;Dלפתוח את הדיסק הקשיח ולנסות לעשות דיפראג תוך כדי זריית גרגרי חול כדי לבדוק אם הדיסקיצליח לעשות דיפראג לגרגרים מעניין איך הוא יסדר אותם ;D
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים להסיר את החלק העליון של פלטת המעבד ולהשאיר רק את הליבה עם הפינים (הרגליים) ;Dלפתוח את הדיסק הקשיח ולנסות לעשות דיפראג תוך כדי זריית גרגרי חול כדי לבדוק אם הדיסקיצליח לעשות דיפראג לגרגרים מעניין איך הוא יסדר אותם ;DחחחחחחחחחחחחחחחחLOL
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים תצבעו את עינית הלייזר של הסידי רום בטיפקס ;D תדביקו היטסינק לליבה עם דבק מגע ואחר כך תנסו להוריד אותו
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים מחבר חשבתי אולי לנסות את הרעיון של קרור עם חומרים כימיים...אני עדיין חושב איך להתגבר על הבעיה של חד פעמיות...הבעייה כרגע - כפי שנראה לי - זה הגודל של הצ'יפ... אפשר לעשות המון אוברקלוק אבל צריך להקטין את הצ'יפ... (בגלל מהירות מקסימלית)
פורסם 2001 באוקטובר 1524 שנים מחבר למי שיש רעיונות חדשים ויצירתיים לקירור של צ'יפים למיניהם או ארדיסק ומפחד לנסות - אנחנו ננסה בשבילך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.