פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים היי ושלום לכולם אני מנסה להתקין את WIN98 על ארדיסק חדש שפירמטתי ע"י PARTITIONMAGIK ל- FAT 32 אך תוכנית ההתקנה ניתקעת לאחר תעינת האשף (יש לציין שמעולם האשפים של WIN :AR15: :AR15:לא היו משהו אם הם עושים כבר משהו זה נס :saint: )
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים ניסית על דיסק מפורמט רגיל בלי פרטישין מג'יק?ניסית להוציא את כל החומרה הלר רלוונטית ולראות מה קורה אז?
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר אכן ניסיתי לפרמט דרך דוס לא עזר לא ניסיתי להוציא חומרה לא רלונטיתהיצלחתי להתקין את WIN98 על ארדיסק אחר ליפני כחצי שנה ללא בעיות עם כל החומרה זה ארדיסק חדש בנפח של 80 GB לא ניראה לי שיש בעיה עם גודל הדיסקתודה על התשובה אני אנסה להוציא את החומרה הלא רלוונטית ואני יחזור עם תשובות מקווה שתוכל לעזור לי ושב תודה ביי מאיר
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אם כל מה שאמרו לך מעליי לא עבד, תנסה את זה :כנס לביוס וחפש סעיפים שנקראים Shadow memory ותעשה לכולם Disable.אחרי שאתה מסיים להתקין את ה- Win תחזיר את הסעיפים למצב המקורי שלהם.The Doorman
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר היי ניסיתי להסיר את החומרה הלא רלוונטית ללא הצלחה ול-audigy יש לי כרטיס זיכרון אחד של 256MB והוא עובד מצויין מבדיקות שערכתי לו ליפני שהגבתי לך או אולי לו אליו היתכוונת
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים טעין בביוס את ה DEFAULTS ואז תנסה.אם לא תנסה כרטיס מסך אחר, ראיתי פעם דבר כזה בגלל כרטיס מסך.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר אוקיי תודה לכולם גם ניפתרה לי הבעיה וגם למדתי כמה דברים חדשים ביי ותודה מאיר
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים מחבר א. עידכון של via ב. שאלתי את הטכנאי של החברה (אסור לפרסם נכון?)שממנה קניתי את הארדיסק אם זה ישנה אם הארדיסק מוגדר ראשוני או משני (הוא יושב על IDE לבד)הוא אמר לי שלא אבל זה מה שפתר לי את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.