פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים כל אתר שיש בו פלש גורם ל-Firefox להישתמש ב-100 אחוז מהמעבד ניסיתי הכול פרופיל חדש גרסה חדשה (1.0.6) וזה עדיין לא מסתדר מה זה יכול להיות?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים למה שהפלאש יגרום לו לעבוד ב100% ? יש שם משהו מוזר אולי אחד מהתוספים שלך עושה את זהועוד משהו, תנסה להתחבר לאותו אתר פלאש עם האקספלורר ותראה את הצריכה של המעבד..
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים למה שהפלאש יגרום לו לעבוד ב100% ? יש שם משהו מוזר אולי אחד מהתוספים שלך עושה את זה ועוד משהו, תנסה להתחבר לאותו אתר פלאש עם האקספלורר ותראה את הצריכה של המעבד.. כי ככה זה עובד. רוצה לראות איך קובץ GIF מפיל לך את המחשב?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר אני לא ממש בטוח שזה הפלאשזה קורה לי באתרים כמו YNET ו-LALAבאקפלורר זה לא עושה בעיותעריכה------זה לא הפלאש בטוחאני יודע ממה זה בא אבל אני לא יודע למהב-YNET יש חלון מבזקים בצד ימין וכשאני מסיר אותו(יש לי תוסף ביפרפוקס שנותן לי להסיר כל דבר שאני רוצה מאתריםלמשל: אני יכול להסיר תמונה או טבלה) אז הפירפוקס עובד רגיללעוד מישהו יש את הבעיה הזו?ולמה זה קורה?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אמרת lala ו- ynet? כי יש אלמנט אחד זהה בשני האתרים - טיקר המבזקים של ynet, שמיושם בצורה שקורעת את פרשן הג'אווהסקריפט של פיירפוקס. נסה לחסום את ה-iframe הבא http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/Ticker/Dhtml_Ticker/*והשימוש במעבד ירד בצורה משמעותית בשני האתרים האלו (ובכל אתר אחר שמשתמש באותו טיקר).תוכל לחסום אותו ע"י שימוש בקובץ userContent.css או בעזרת ההרחבה Adblock. טיפ קטן: אם בחרת בהרחבה, גש להגדרות שלה ב- Tools->Adblock->Preferences->Adblock Options ובטל את Obj Tabs.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים גש לתיקיית הפרופיל שלך. בתוכה תמצא תיקייה בשם chrome, פתח אותה. שמור את הקובץ המצ"ב לתיקייה זו. שנה את שמו ל- userContent.css. אתחל את פיירפוקס. בזוק סוכר לפי הטעם והגש חם ;D .אם עשית הכל נכון, הטיקר הנ"ל לא יופיע יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.