עבור לתוכן

כתבת וידיאו מרתקת, באדיבות האגף החינוכי של YNET

Featured Replies

• תגובות 78
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:kopfpatsch:
פורסם
  • מחבר

בטח "מעבדת מחשבים יהוד" יושב עכשיו מול המסך, מריץ את הכתבה הזו בLOOP, ועל העיניים שלו מופיעים סימני "$", כמו בסרטים מצויירים.

פורסם

CAN'T GET ANY N00BER THAN THIS.......

הוא הסביר בצורה בסיסית וטובה מאוד אני לא מבין למה כל הזמן אתם מחפשים רק דברים שליליים,כאילו שאתם מושלמים.. :bash:

פורסם

CAN'T GET ANY N00BER THAN THIS.......

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוא הסביר בצורה בסיסית וטובה מאוד אני לא מבין למה כל הזמן אתם מחפשים רק דברים שליליים,כאילו שאתם מושלמים.. :bash:

מה לגבי חשמל סטטי? אני רואה אנשים כבר זורקים את המודולים בתיק שלהם והולכים למעבדת המחשבים ביהוד בשביל שהמוכר יראה מה יש להם במחשב...

וזו רק דוגמא אחת, יש עוד מספר דוגמאות של דברים להם צריך לשים לב בהחלפת זכרון בשביל לא לגרום לנזק, מה שכמובן לא נעשה שם.

אך כל זה הוא כאין וכאפס לעומת תגובות הגולשים. במיוחד תגובות 34 ("אל תשכחו לעדכן BIOS") ותגובה 48 ("אם יש לכם זכרון של 400 ותשימו 333, זה בסדר, אבל אם יש לכם 333 ותשימו 400 אתם עלולים לפגוע במערכת").

גורם לי לתהות...

פורסם

"אם יש לכם זכרון של 400 ותשימו 333, זה בסדר, אבל אם יש לכם 333 ותשימו 400 אתם עלולים לפגוע במערכת"

:eek2:

נראה לי שזה המשפט הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי... וזה נורא עצוב שהוא לא מבין לבד מה מטומטם במשפט שהוא אמר...

פורסם

התראד הזה חסר כיוון , כתבות מחשבים בYNET WALLA... כל כך מקצועיות הא? :-X

פורסם

הוא התכוון בטח לתמיכה בזכרונות עד....

או OVER/DOWNCLOCK..

בכל מקרה, כל השימוש היום יומי בזכרונות הוא שגוי.

בזכרונות צריך להשתמש ביתר זהירות(במיוחד אלה שבלי הHEATSINK שכל גרגיר אבק יכול להיכנס מתחת לרגליים של הציפים).

צריך להתקין אותם במקום סטרילי, אבל אף אחד לא שם על זה, ולא קורה כלום.

פורסם
66. Samsung #1 world wide

במודל של סמסונג יש יותר זהב כך שהוא יותר אמין , מה שגם הוא עובר יותר בדיקות מכל זכרון אחר

48. תיקון טעות בנטגע למהירות ותשובות לכל השואלים

אפשר לשדרג גם ע"י הוספת זיכרון פחות מהיר, זה לא יפגע במחשב.

לדוגמה: אם יש לך זיכרון של 400 מה"צ אתה יכול להוסיף זיכרון של 266 או 333 מה"צ שהוא זול משמעותית (חצי מחיר).

אבל אם יש לך זיכרון איטי (למשל 333) לא תוכל לשים זיכרון של 400 - זה יכול לפגוע בתפקוד המחשב בכלל ולוח האם בפרט !!!

ופרסומת קלה לטכניון: (?!)

זה כלכך עצוב... מראה על רמת הנוביות של בוגרי "תואר ראשון" במדעי המחשב...

N00B מוחלט שעושה תואר במדעי המחשב, שלא יתפלא כשהוא לא ימצא עבודה נורמלית למרות ש"יש לו תואר"...

76. 4 דקות ששוות יותר מ-4 שנים

בארבע דקות לימדתם אותי משהו שלא למדתי בארבע שנים בתואר במדעי המחשב בטכניון. תמשיכו לעשות כתבות כאלו וללמד אותנו את רזי ההתקנה הביתית גם לגבי כרטיסי קול, כרטיסי מסך, ועוד ענייני חומרה.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

מספר 76 פשוט הרג אותי!!!!

פורסם

ומה לגבי העובדה שאלו DIMMים ולא SIMMים?

או זה שחייבים חייבים בדיוק אותה חברה ואותו דגם?!

פורסם

אתה יודע שמדעי המחשב לא מתמקד בחומרה אלא במתמטיקה ותכנות, נכון?

סה"כ, אולי זה ידע בסיסי מאוד, אבל הוא לא "נדרש" לדעת את זה.

במקום להתלונן על כל כתבה שנייה ש-Ynet מחשבים מפרסמים אולי תנסו לשלוח להם איימלים עם הערות/הארות?

פורסם

אופס צודק טעות שלי :-X

/\/\/\/\/\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים