עבור לתוכן

[היום] יום הנחמדות הבינלאומי !

Featured Replies

פורסם

דיי תהיו נחמדים :)

פורסם

בעע למה אני היחיד שלא מבין ???

למה זה לא נותן לי להיכנס לתרד מהציטוט?

פורסם
  • מחבר

אל תרגיש רע עם עצמך, זה לא נותן לאף אחד משכמותך...

פורסם

אה כשאתה אומר את זה ככה זה הרבה יותר מובן :-X

פורסם

יום אחוש נחמד.

קיבלתי שני גימלים מהרופא שלי, הוא גם היה נחמד בצורה יוצאת דופן, ככל הנראה שהוא לקח את היום הזה ברצינות. כן יירבו.

ממש נחמד.

גרררררררררעעעעעעעעעעעעעעעעעפפפפפפפפססססססססססססססססססססססססססס, אוייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי (חולה). e050.gif

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: דיי אני משתין!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אבל למה לרדת על אחרים אחשלי? זה לא יפה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

:lol:

פורסם

זה רק אני או שהבנאדם הזה צריך לזכות בכפפה לבנה עם אגודל ,ומסיכה סגולה עם חיוך - מתנה מהפורום

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...................אני על הרצפה בוכה מצחוק!!!כל הודעה שלו נכתבה עם ה :xyxthumbs: הזה ;D ;D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::nixweiss: :nixweiss: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ומה הקטע עם "אח שלי""דוד שלי" אחרי כל אות? :silly:

פורסם

תודה אחשלי אני שמח לראות שיש פה גם מנהלים גברים ושלא כולם פה אשכנזים שישר מוחקים הודעות של אנשים שהם לא ברמה שלהם חחחחחח אעלק לא ברמה שלהם היו מתים האשכנזים האלה להיות גברים כמונו נכון אחשלי ?? סבבה דודשלי יום נחמד אחשלי !!  :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אני מבקש בלי אשכנזים.

פורסם

הקישור שנתן פותח התרד(עמרי עמוס) בעמוד ה2 בתגובה הראשונה הוא כבר לא עדכני ולכן הפסדתי את כל ה"צחוקים" שכמו שאני רואה פה מהתגובות נמצאים שמה.

אז לפותח התרד אולי תהיה נחמד ותתן קישור חדש.......... :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

חחח איזה תראד הזוי... אחי'ם של'י... :silly::hat::lol: :lol: :lol:

פורסם

ואווו איזה נחמד הוא....

נראה לי שאצלו כל יום זה "יום נחמדות". :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

זה רק אני או שהבנאדם הזה צריך לזכות בכפפה לבנה עם אגודל ,ומסיכה סגולה עם חיוך - מתנה מהפורום

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...................אני על הרצפה בוכה מצחוק!!!כל הודעה שלו נכתבה עם ה :xyxthumbs: הזה ;D ;D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::nixweiss: :nixweiss: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ומה הקטע עם "אח שלי""דוד שלי" אחרי כל אות? :silly:

עוד מעט אלי אסוס יגיב ואז נדע :silly:

פורסם

אם אפשר לשנות את השם של סמוראכזר מסמוראכזר לסמורנחמד, זה יהיה נחמד.

תודה, אחימשלי.

אה, והיום, ככה בגלל שזה יום מיוחד, תנסה לערוך פחות טקסי פולסא דנורא למעבדות מחשבים ביהוד :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים