פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים שלום, יש לי בעיה.יש לי מחשב חדש עם לוח אם GA-K8NXP-SLI של gigabyte. אבל ללוח אם אי אפשר היה להרכיב את הצ'יפ של ה-K8DPS(Dual power system) בגלל שהחלק התנגש עם המאוורר של ה cpu. השאלה שלי האם החלק נחוץ מאד? כי בחנות שקניתי אמרו לי שזה יעבוד מצויין גם בלי זה.המחשב כבר נתקע לי כמה פעמים כשהיה עליו עומס דיי גבוה, עומס כמו משחק מסויים ודברים כבדים אחרים. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים איזה גוף קירור התקנת למעבד?הDPS הוא מיצב מתח ועם איכות החשמל בארץ הוא די דרושאבלהמחשב יכול לעבוד מצויין גם בלעדיוואם יש לך ספק איכותי שכולל מייצב מתח פנימי אז בכלל...בכל מקרה אם המחשב נתקע לך כמו שאתה אומר תמצא את הסיבה לתקיעות תחפש בקובצי מינידאמפ או בתקלות שמופיעות לך בזמן התקיעההDPS הוא לא הגורם העיקרי לתקיעות
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר איזה גוף קירור התקנת למעבד?הDPS הוא מיצב מתח ועם איכות החשמל בארץ הוא די דרושאבלהמחשב יכול לעבוד מצויין גם בלעדיוואם יש לך ספק איכותי שכולל מייצב מתח פנימי אז בכלל...בכל מקרה אם המחשב נתקע לך כמו שאתה אומר תמצא את הסיבה לתקיעות תחפש בקובצי מינידאמפ או בתקלות שמופיעות לך בזמן התקיעההDPS הוא לא הגורם העיקרי לתקיעותהמאוורר למעבד זה zalman 7700 cu ו הספק שלי הוא 460w של thermaltake. ואם אתה תוכל להסביר לי מה הם קובצי מינידאמפ אני ישמח. תודה רבה.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים קבצי מינידאמפ נמצאים בC:\WINDOWS\Minidumpיש שם קבצים ממש קטנים, אלו לוגים שנכתבים אוטמטית , ע''י כך שבד''כ קורה מסך כחול.[מסך המוות]אז עם תוכנות מסוימות ,ניתן לנתח אותם , ולראות מהו הקובץ האשם לגרימת המסך הכחול.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים גוף קירור די גדול...מבין למה הוא מפריעבכל מקרה הקבמי מינידאצפ נמצאים בספריה c:\windows\minidumpאלה קבצים שבהם הווינודס שומר את הסיבה לקריסה של המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.