פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים השבוע יש לי אפשרות לקנות את המסך באילת אבל נראה שקיימת בעיה בהספקה, בררתי ב"טרקלין" והם אומרים שהיו צריכים לקבל הספקה השבוע ומשום מה זה מתעכב.. כל שאר החנויות מפרסמות את הצג אולם לאף אחת אין אותו פיסית בחנות.ידעו לכם משהו על זה? מישהו מכיר מקום באילת שזה כן קיים שם??
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אם אתה לא גר באילת ואתה חושב שאתה יכול לנצל את המחירים "הנמוכים" שם אתה טועה...באילת לא באמת יותר זול... ולמה לא ניסית להוציא את המסך במכרז של המדינה אני הוצאתי שם את המסך שלי ב1200 ש"ח...
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר תראה אני יודע שלא באמת זול שם, אבל זה נכון לגבי רשתות גדולות... יענו המסך הזה לקנות פה במרכז עולה כ2700 (ברשת כמו אופיס דיפו, טרקלין...)אבל שם בגלל המע"מ זה יוצא בסביבות ה 2300אני יודע שניתן למצוא מחיר דומה באינטרנט אבל מסך כזה דווקא הייתי מעדיף לקחת מרשת גדולה.ולגבי מכרזים.. עדיין לא נתקלתי במכרז שמציע אותו.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אני הוצאתי את המסך הזה במכרז של המדינה ב-1800 שקל.בקשר לבעיית הזמינות אין לי תשובה בשבילך כי אני עדיין מחכה לו. (עבר שבוע).נחיה ונראה..
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר האמת פעם ראשונה אני שומע על הדגם הזה, תוכל לפרט קצת יותר... יש עוד הבדלים בינו לבין ה930B?ראיתי שמוכרים אותו רק בKSP והוא אפילו טיפה זול יותר מה 930B
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.