עבור לתוכן

עזרה בנושא ציוד הגברה לרכב - איזה מגבר כדאי לקנות בשביל בזוקה בלבד(ללא רמקולים)?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עוד היו לי התלבטויות אם להשקיע ככה אפילו אלף ש"ח מצידי על המגבר, אבל אחרי ש-taotao161 אמר שהסאב חרא, אני כבר לא בטוח שאני רוצה להשקיע ככה במגבר...

טוב, אני מבין שאין תשובה חד משמעית פה, אז אני אנסה את מזלי באיזה מכירה פומבית על מגבר מחברת קבר בתקווה שהמגבר יספק אותי..

• תגובות 45
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ד"א, איך אנחנו בכלל בטוחים שהסאב שלו הוא באמת 400 RMS?

קשה לי להאמין להצהרה בזבל הסיני הזה :-\

פורסם

חח מצטער אחי אם "ביעסתי" אותך קצת אבל זאת האמת וחבל שלא התייעצת לפני הקנייה שלו (סאב)

ובעיקרון אי אפשר למדוד את הRMS אבל שומעים את הבדל בין חרא סיני לאיכות

ואם אתה רוצה מגבר עממי- יש לך את הבוס או את הJBL ושינהם הם לא 200RMS אבל הם הכי משתלמים במחיר שלך

ולמה לא להשקיע במגבר עכשיו תשקיע בו ומתי שיהיה לך עוד כסף אז תמכור תסאב ותביא משהו נורמלי המגבר תמיד נשאר בגלל זה שווא להשקיע עוד 200-300

שקל יותר אבל לדעת שבעתיד אתה רגוע

מקווה שעזרתי ושוב מצטער אם "ביעסתי" אותך קצת

:smile1::screwy: ;D :xyxthumbs:

פורסם

ד"א, איך אנחנו בכלל בטוחים שהסאב שלו הוא באמת 400 RMS?

קשה לי להאמין להצהרה בזבל הסיני הזה :-\

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2661339
פורסם

אם אתה מתכון למה נתתי לינק כי כתוב שם שהוא 400 ואט RMS

פורסם

מה נו אז הוא כתב שלא בטוח שזה 400 ואט אז נתתי לו לינק שיראה שזה באמת 400 ואט

פורסם

חחח מצטער לפריע בוויכוח הסוער הזה חח :s07::screwy:

400WRMS זה מה שמוצהר אבל מי אמר שזה באמת מוציא את זה ובדרך כלל ב"זבל סיני" זה לו מדוייק בכלל

כמו ספק כוח ג'נרי וספק כוח איכותי (חח כן אני יודע דוגמא מפגרת אבל דוגמא).. :smile1::screwy:

ולפותח התרד בסוף ירדת גם מלקנות מגבר?? :smile1:

פורסם

אתה באמת לא צריך 400W RMS בשביל סאב כזה. דירוג העוצמה מתייחס להספק המקסימלי שניתן להעביר דרך הסאב בלי לגרום לו לנזק,

לא שום "הספק מומלץ". הוא נציל למדי, 91db, והאלמנט שלו לא גדול מדי (כלומר, קל לשליטה על ידי המגבר).

כל מגבר סביר יספיק. תכוון למגבר צנוע של חברה איכותית במקום זבל סיני "עתיר הספק", לכאורה.

פורסם

אני יודע שלא בטוח שזה 400 ואט אבל ככה כתוב ואתה אומר שזה זבל סיני הכול עכשיו זבל סיני

פורסם
  • מחבר

אתה באמת לא צריך 400W RMS בשביל סאב כזה. דירוג העוצמה מתייחס להספק המקסימלי שניתן להעביר דרך הסאב בלי לגרום לו לנזק,

לא שום "הספק מומלץ". הוא נציל למדי, 91db, והאלמנט שלו לא גדול מדי (כלומר, קל לשליטה על ידי המגבר).

כל מגבר סביר יספיק. תכוון למגבר צנוע של חברה איכותית במקום זבל סיני "עתיר הספק", לכאורה.

תודה, הכנתי רשימה של מגברים, אם אתה(או כל מישהו אחר) יוכל להגיד מה המגבר המומלץ מבין הרשימה, אני אשמח מאוד:

Lanzar HTG-224 600W

D-MAX D-7450

BLITZ BZA4160

כמו-כן, אם יש מגבר אחר עדיף שהוא לא ברשימה, זה גם טוב.

פורסם

לדעתי, כנראה שה Lanzar יהיה הכי טוב.

בכל אופן הייתי ממליץ לך לשאול בפורום אודיו ב carsforum.

פורסם

גם אני חושב שכדי לך לקחת את הלאנזר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים