עבור לתוכן

למה האזורוס תוכנה מעצבנת ?

Featured Replies

פורסם

למה היא חייבת ג'אבהההההה

אז פסדר שיהיה ג'אבה אבל למה הוא תופס בסביבות 58 מגהה

פורסם

תשתמש ב- bit comet אחלה תוכנה ולא צריך java .

גם לא שוקלת המון. :yelclap:

פורסם

היא לא יותר מעצבנת מאנשים שפותחים פוסטים ללא מטרה....

והנושא הזה נדון מיליון פעם כבר לגבי כל התחליפים, כולל BITCOMET.

פורסם

Azureus צריך Java, מכיוון שהוא נכתב ב-Java. למה הוא נכתב ב-Java? ככה.

למה Java צורך כ"כ הרבה זיכרון? ככה.

מבחינתי, הקליינט ביטורנט הכי טוב הוא הקליינט הרשמי של הביטורנט (BitTorrent).

BitTorrent צורך ממש קצת זיכרון, הוא בכלל לא מעמיס על המעבד (כאילו שהוא לא קיים), וניתן להריץ אותו בלי בעיה 24/7 ובמקביל לגלוש באינטרנט במהירות ולהוריד קבצים עם תוכנות אחרות, מבלי שה-BitTorrent יפריע. ממש לא מרגישים אותו.

לגבי מהירות הורדה, אין שום הבדל בין BitTorrent ל-Azureus וקליינטים אחרים של ביטורנט. למעשה, במקרים מסויימים BitTorrent אפילו יותר מהיר מהקליינטים האחרים, ואני אומר את זה מתוך נסיון לפי השוואה של מספר טורנטים שונים בתוכנות שונות באותו פרק זמן, פחות או יותר.

פורסם

למה היא חייבת ג'אבהההההה

אז פסדר שיהיה ג'אבה אבל למה הוא תופס בסביבות 58 מגהה

תנסה את bittorent ABC

פורסם

Azureus צריך Java, מכיוון שהוא נכתב ב-Java. למה הוא נכתב ב-Java? ככה.

למה Java צורך כ"כ הרבה זיכרון? ככה.

מבחינתי, הקליינט ביטורנט הכי טוב הוא הקליינט הרשמי של הביטורנט (BitTorrent).

BitTorrent צורך ממש קצת זיכרון, הוא בכלל לא מעמיס על המעבד (כאילו שהוא לא קיים), וניתן להריץ אותו בלי בעיה 24/7 ובמקביל לגלוש באינטרנט במהירות ולהוריד קבצים עם תוכנות אחרות, מבלי שה-BitTorrent יפריע. ממש לא מרגישים אותו.

לגבי מהירות הורדה, אין שום הבדל בין BitTorrent ל-Azureus וקליינטים אחרים של ביטורנט. למעשה, במקרים מסויימים BitTorrent אפילו יותר מהיר מהקליינטים האחרים, ואני אומר את זה מתוך נסיון לפי השוואה של מספר טורנטים שונים בתוכנות שונות באותו פרק זמן, פחות או יותר.

הוא כתוב ב JAVA, היתרון שאני יכול להריץ את זה למשל ב LINUX גם כן (אין תוכנת EMULE למשל שעובדת גם ב WINDOWS וגם ב LINUX)...

BitTorrent הרשמי עדיין תופס יותר משאבים מתוכנה נורמלית כי הוא כתוב ב PYTHON, יש CLIENTS שכותבים ב C/C++ שהם יותר יעילים כמו BITCOMET.

לגבי מהירות הורדה / העלאה יש הבדלים בין כל ה CLIENTS כי כל אחד ממש את האלגוריתמים השונים של הפרוקוטול (ופה יש חשיבות רבה), באופן שונה מהשני, אני ניסתי כמה ודווקא ב AZAREUS קיבלתי את הכי מהר...

לגבי להוריד דברים אחרים תוך כדי, זה לא קשור ל CLIENT שאתה משתמש, זה קשור לכמה UPLOAD אתה מגביל אותו...

פורסם

מנסיון של שנה + אני יכול להגיד שביטורנדו מבין כל התוכנות שניסיתי(ABC , BIT COMET, AZUREUS)הביטורנדו הכי יעיל במהירות הורדה, וגם בדיוק לגבי גודל הקובץ, מה שבביט קומט ממש לא הצליחו לעשות(לפעמים אני מוריד איתו סרט של 700 מגה אבל רואה שהוא הוריד 80 מגה נוספים ודיווח עליהם)אבל מבחינת מהירויות הוא בסדר גמור

אני משתמש כמעט תמיד בביטורנדו ומגיע למהירויות מצויינות מאתרים סגורים, משם לא ממש משנה באיזה קליינט תשתמשו, תמיד תורידו מהר

פורסם

BitTorrent הרשמי עדיין תופס יותר משאבים מתוכנה נורמלית כי הוא כתוב ב PYTHON, יש CLIENTS שכותבים ב C/C++ שהם יותר יעילים כמו BITCOMET.

לגבי מהירות הורדה / העלאה יש הבדלים בין כל ה CLIENTS כי כל אחד ממש את האלגוריתמים השונים של הפרוקוטול (ופה יש חשיבות רבה), באופן שונה מהשני, אני ניסתי כמה ודווקא ב AZAREUS קיבלתי את הכי מהר...

לגבי להוריד דברים אחרים תוך כדי, זה לא קשור ל CLIENT שאתה משתמש, זה קשור לכמה UPLOAD אתה מגביל אותו...

איך אתה מסביר את זה שה-BitTorrent הרשמי פועל אצלי בפנטיום 2 כל הזמן והוא בקושי תופס משאבים? אני גולש במקביל באינטרנט בלי הפרעות ומוריד קבצים באמצעות תוכנות נוספות במהירות גבוהה, מבלי שהדבר ישפיע על ה-BitTorrent, או שהוא ישפיע על משהו אחר?

כאשר אני מפעיל את eMule או את Azureus, אז אני לא יכול לגלוש באינטרנט במקביל.

דרך אגב, מגביל את ה-Upload של כל תוכנות שיתוף הקבצים אצלי ל-10KB/s מתוך 16KB/s.

פורסם

אני פשוט אומר, שהוא לא כזה להיט ויש דברים שתופסים הרבה פחות משאבים (שכתובים ב C ולא PYTHON)....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים