עבור לתוכן

NEC ND-3540A נתקע בLEAD-IN ....... *עדכון*

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את המכשיר, הספקתי לצרוב איתו דיסק אחד (CD) והכל היה בסדר.

אתמול רציתי לצרוב DATA DVD - עם קבצים לגיבוי. ניסיתי קודם כל לעשות סימולציה אבל כבר אז הוא נתקע. ניסיתי אתמול על X8 והיום על X2 והעניין לא עובד...

התרחיש הוא כזה - אני לוחץ על כפתור הצריבה (NERO - הגרסה החדשה ביור - 6.6.0.16 אם אני לא טועה), יש CACHING של הקבצים.. lead-in של הצורב, עד אז הלד שלו דולק ואז פתאום נכבה, והוא פשוט נשאר בLEADIN. לחיצה על כפתור הביטול מנקה את הבפר של התוכנה, אבל הצורב כנראה לא מגיב וזה נשאר ככה.

אני מנסה לצרוב על DVD-R שכבה אחת של  X8)   SILVER LINE) .

אני ממש לא מבין מה קרה, הכונן חדש ולא אמורה להיות בעית חומרה - הן בו והן במחשב שלי.

תודה לעוזרים.....

:nixweiss:

פורסם

איך הוא מוגדר על ה IDE שלך? אם הוא מוגדר לדוגמא בתור secondery master נסה להחליף אותו ל secondery slave,אם יש לך גם סידירום,נסה להחליף בין שניהם (אל תשכח לג'מפר).

פורסם
  • מחבר

למה זה אמור לשנות?

חשבתי על זה אבל זה לא נשמע לי הגיוני... הדבר המוזר הוא שאותו דבר קרה לפעמים בצורב הCD במחשב הזה (שהוחלף בNEC), שגם הוגדר כMASTER....

אז למה זה אמור לשנות??

פורסם

במחשבים יש עוד הרבה דברים שיפתיעו אותך

פורסם
  • מחבר

במחשבים יש עוד הרבה דברים שיפתיעו אותך

:)

תאמין לי שנתקלתי עד היום בהמון בעיות ביזאריות במחשבים שלי (ועל זה AMOS.G יכול להעיד), בבית ואצל חברים ואנשים אחרים :) אבל אני בטוח שעוד לא ראיתי הכל .....

אני אנסה.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא עובד....

פורסם

טוב קודם כל תביא את המפרט שלך (מעבד,זכרונות,דיסקים קשיחים ומערכת הפעלה...היתר לא חשוב כרגע).

האם אתה מקבל הודעת שגיאה כלשהי? או שפשוט נירו נתקע?

ניסית להסיר ולהתקין מחדש את נירו?

ניסית תוכנת צריבה אחרת?

אם אחרי כל זה עדיין לא עובד,אני ממליץ לך לנסות אותו על מחשב אחר,אם הוא עובד שם אז זו כבר בעיה אצלך,אם גם שם ישנם בעיות אז הצורב דפוק (אם אתה אומר שהיה לך אותו מקרה בצורב שלך לפני ה NEC אז נראה לי שמשהו דפוק אצלך).

פורסם
  • מחבר

p4 2.8b

512 DDR 333mhz [samsung]

segate baracuda 80gb 2mb buffer

winXP Pro

עוד לא ניסיתי תוכנה אחרת (למרות שזה אמור בהחלט לעבוד בנרו....)

המחשב במקרה בדיוק לאחר פורמט.

המצב כזה: התהליך מתחיל, יש קצ'ינג של הקבצים, נרו ממלא בפר תוכנה, הצורב מתחיל בLEAD-IN, ואז הלד נכבה פתאום, (זה נעצר באחוז אחד של התקדמות) הוא נשאר כאילו בLEAD-IN , אפשר ללחוץ CANCEL ואז הנרו מגיב, מרוקן את הבפר שלו (צריך לציין שהבאפר של הכונן בכלל לא מתמלא), אבל הצורב לא מגיב.

גם אי אפשר לעשות ריסטארט אח"כ כי אין תשובה מהצורב.... חייבים RESET.

שיט! מזה??

פורסם

אם ה NEC יושב עם עוד משהו (סידי) נסה לשים רק הת ה NEC לראות אם יש הבדל....אבל לפני זה נסה תוכנה אחרת,סתם לראות,אולי הצורב דפוק,מה שנשמע לי לא הגיוני מאחר ואתה אמרת שהייתה לך את אותה הבעיה בצורב הקודם שלך.

פורסם

כמה זמן ניסית לחכות אחרי שזה כביכול "נתקע"?

אני ממליץ לך פשוט מאוד לחכות.

פורסם
  • מחבר

אני יודע... ניסיתי לחכות 20 דקות ולא קרה כלום. - אפשר אז לדעת למה כמה ימים לפני צרבתי בחי בעיה CD?

פורסם
  • מחבר

תפנית "מפתיעה" - סימולציית צריבה של CDים עובדת, אבל יש בעיה עם הDVD. בעית מדיה??  (Silver Line DVD-R 4.7gb)

פורסם

אם זה כך..כנראה מאוד שזאת בעייה במדיות.

פורסם
  • מחבר

האפ אפשר לפתור\ לעקוף איכשהו את הבעיה? או פשוט להחזיר את המדיות?

ד"א - איזה תוכנות צריבה יכולות להוות אלטרנטיבה לנרו? (יש את אלכוהול שלא ממלא את כל הפונקציות, את NTI CD MAKER שלא כ"כ אהבתי).

פורסם

ROXIO איזי סידי קריאיטור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים