פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר את זה אני יודעאני מתכוון שהאם אפשר לחבר SATA ל-SATA + חיבור המולקס לHD ולעבוד ?אושצריך גם לחבר לו חיבור IDE (יש בכלל ל-HD SATA חיבור IDE?)
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר תודה זה מה שרציתי לשמוע ככה זה חוסך לכוננים אופטיים או כל שיט אחר תודה לשניכם על העזרה!! זו שאלה פשוטה אבל הרבה זמן רציתי כבר לדעת את התשובה עליה אהה ועוד שאלה: כבלי הSATA מגיעים עם הלוח אם?
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים לרוב כן, אבל הפתרון הפשוט ביותר הוא לראות את החבילה של הלוח אם ואם היא מכילה כבלי SATA, מקסימום קונים - לא יקר.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים תבדוק בכלל אם הלוח שלך תומך בזה.. אם הוא תומך, מתי שקנית אותו,רוב הסיכווים שקיבלת אותו עם כבלי SATA. ד''א-לא ניתן לחבר מולקס רגיל לSATA,בספק צריך להיות חיבור של מולקס מיוחד לSATA.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אז זהו שלאכמעט כל הדיסקים הקשיחים עם חיבור SATA מגיעים גם עם חיבור חשמל רגיל ואין שום בעיה לחבר להם חיבור חשמל רגיל. וגם אם לא תמיד אפשר גם לחבר עם מתאם לספק שאין לו חיבור חשמל מיוחד ל-SATA.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים נתקלתי בזה לראשונה אצל חבר שלי שלא היה לי ניסיון עם הSATA פשוט לא הבנתי למה לא מחובר לו המולקסבכל מקרה זה אמצעי אלטרנטיביאז למה לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.