עבור לתוכן

פקסלים שרופים במסכי LCD בסמסונג ו-LG

Featured Replies

פורסם

ראיתי את שניהם, רק שאני לא זוכר כ"כ את ה-LG :lol:

נכון להיום אתה אומר שאין הבדל, אבל מה לגבי הזמן הקרוב כאשר יהיו יישומים חזקים יותר מהירים יותר ?

אוף , נמאס לי להתלבט..

אני אלך מחר ואקנה סוףסוף.. נעשה הגרלה :-\

חחחח :lol:

אני קניתי את ה - 1750HQ אחרי בדיקה והחלטה שפשוט הצבעים בו נראים יותר טובים (לדעתי) ומדינויות הפיקסלים עדיפה...

פורסם

מישהו יודע את המדיניות של פיליפס ?

יש לי 190S , עם 2 פיקסלים שרופים..

לא שמים לב לזה, רק במשחקים כאשר הפיקסל בסביבה שאמורה להראות שחור, אז אותו אחד מראה ירוק :-\

פורסם

לפי מה שאני זוכר (ואני ממש לא בטוח) כשהתעיינתי באחד המסעים של פיליפס היבואן אמר לי שמחליפים מ פיקסל שרוף אחד, אבל אל תסתמך על זה כי אני ממש לא בטוח.

ד"א, תראו את החתימה החדשה והמגניבה שלי :smile1::lol:

פורסם

אויי..איזה מסכן אתה..לא.

זה לא כאילו שיש לך 7800GTX שאתה יכול לחגוג על 1600X1200 בכיף...סה"ך 6600GT :lol: יותר מזה כל משחק נורמלי יקרטע לך..

תאמין לי שאני רוצה ויכול לשים רזולוציות גבוהות יותר במחשבים כמו CS שזה חשוב לי איך רואים...וממש סך הכל 6600GT המניאק עלה לי 1100....יש אנשים שפשוט מפונקים מדיי...

פורסם
  • מחבר

חחחח  :lol:

אני קניתי את ה - 1750HQ אחרי בדיקה והחלטה שפשוט הצבעים בו נראים יותר טובים (לדעתי) ומדינויות הפיקסלים עדיפה...

זהו בזכותך ננעלתי על י-LG..

נקווה שלקחתי את המסך היותר טוב =)

פורסם

חבל שאתה מבסס את הדעה שלך על משתמש אחד כי ממה שאני ראיתי בפורום רוב האנשים (כולל אותי) מעדיפים את הסמסונג

פורסם

לפי מה שאני זוכר (ואני ממש לא בטוח) כשהתעיינתי באחד המסעים של פיליפס היבואן אמר לי שמחליפים מ פיקסל שרוף אחד, אבל אל תסתמך על זה כי אני ממש לא בטוח.

ד"א, תראו את החתימה החדשה והמגניבה שלי  :smile1::lol:

אם ככה אני רץ :smile1:

אני אמור ליצור קשר עם היבואן\מי שקניתי מהם ? ופשוט להגיד פיקסלים שרופים..?

ובקשר להתלבטות, לטעמי האישי ממה שראיתי בחנויות שונות ה-SAMSUNG הוא המסך הכי איכותי מבין המתחרים באותה הרמה בערך, והצבעים ב-LG פשוט הגעילו אותי (תסלחו לי כל בעלי ה-LG) .

לכן, כמו שהוצע גם אני אומר לראות את המסך בעיניים..

פורסם
  • מחבר

אני נוטה ל-LG בגלל עניין הפקסלים...

אני פוחד שפתאום יצוצו לי פקסלים שרופים ב-710T ואני לא אוכל להחליף את המסך בגלל שאצטרך להגיע ל-6 שקופים לכדי החלפת מסך. כל החששות האלו כיוון שעוד לא שמעתי תשובה חד-משמעית לגבי אופיו של המסך לאחר חצי שנה-שנה-שנה וחצי.

פורסם

פשוט תלך לחנות ותבקש להעמיד אותם אחד ליד השני ותחליט איזה אתה מעדיף....

פורסם
  • מחבר

אוקיי...

קניתי את ה-710T בסוף :)

מצטער על הקרצוצים, ותודה לכולכם!

פורסם

אוקיי...

קניתי את ה-710T בסוף :)

מצטער על הקרצוצים, ותודה לכולכם!

מזל - טוב :jump:

פורסם
  • מחבר

חח תודה..

ורואים בו מעולה =)

אבל מה, יש פקסל שרוף אחד בצד השמאלי העליון של המסך, אלא מה.. אז מחר אני מחליף אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים