עבור לתוכן

פקסלים שרופים במסכי LCD בסמסונג ו-LG

Featured Replies

פורסם

אהלן..

מעוניין בעזרתכם.. אני על סף קניית מסך LCD.

כעיקרון הייתי נעול על Samsung 710T עם יציאת DVI. - מה שהניע אותי לקנות את המסך זה עניין ה-PIVOT בנוסף לזמן התגובה הנמוך(12) , הקונטרסט הגבוה יחס ניגודיות..

בינתיים גיליתי את 721S Samsung שהוא עם אותן תכונות כמו של 710T (כולל PIVOT) רק עם זמן תגובה של 8 ms-מהיר יותר.

ולפני זמן מה התעניינתי לגביי החלפת מסך עם כמות פקסלים מתים. נוכחתי לדעת שאצל סמסונג רק כעבור 5 פקסלים מתים מחליפים את המסך.

עכשיו רציתי לדעת מבין אלו שקנו את אחד משני המסכים שרשמתי האם המסך כבר הספיק להקפיץ פקסלים שרופים ובכמה זמן אחרי קנייה? והם זה באמת מפריע למשחקים וסרטים?

לגבי החברה המתחרה LG, יש את המסך 1750HQ. לגבי LG הבנתי שמספיקים 3 פקסלים שרופים ואז מחליפים את המסך.

שוב, רציתי לדעת מבין אלו שקנו את המסך האם המסך עשה לכם בעיה, ועד כמה באמת הפסקלים השרופים מפריעים?

תודה לעונים, ואשמח לדעת מכם מה אתם ממליצים לי לקנות מבין המסכים הללו? :D

בתודה רבה,

תום.

פורסם

יש לי מסך 710T ואני מרוצה מכל הבחינות...אני לא רואה הבדלים במשחקים וסרטים...וגם אין לי פיקסלים שרופים אבל יש לי רק בעיה אחת שמעצבנת אותי...אבל אין מה לעשות זה בכל המסכים ככה...הבעיה היא הרזולוציה במשחקים אני לא יכול לשים רזולוציות גבוהות... ):

פורסם

לגבי הפיקסלים השרופים אני לא חושב שזה כל כך מפריע אתה בקושי רואה את זה.....

יש לי מסך LG L1730B ויש בו פיקסל אחד שרוף .... אבל זה לא נורא ... ובסך הכול זה מסך טוב מאד....

וכמובן שאם יש לך 3 פיקסלים במסכים של LG אז מחליפים לך לאחד חדש... או שמתקנים אני לא יודע...

פורסם

יש לי מסך 710T ואני מרוצה מכל הבחינות...אני לא רואה הבדלים במשחקים וסרטים...וגם אין לי פיקסלים שרופים אבל יש לי רק בעיה אחת שמעצבנת אותי...אבל אין מה לעשות זה בכל המסכים ככה...הבעיה היא הרזולוציה במשחקים אני לא יכול לשים רזולוציות גבוהות... ):

על איזה רזולוציה משחקים במסכי LCD? רזולוציה קבועה?

והמדיניות של סמסונג היא לא 20 פיקסלים שרופים?

פורסם
  • מחבר

20 פקסלים?? אני חושב שזה 5...

ולגבי ה-710T למרות שזה לא 8 מילישניות (לא ש-12 זה לא נמוך) אין קפיצות ותקיעות קלות בסרטים ומשחקים?

ואשמח לשמוע המלצות לגבי שלושת המסכים שרשמתי, כי אני אוטוטו קונה..

תודה שוב.

פורסם

תגובה (הפיירפוקס נתקע אז צילמתי את המסך)

[attachment deleted by admin]

פורסם

רזולוציה במסכי LCD צריך לשים תמיד על הרזולוציה האמיתית של הפיקסלים במסך (בד"כ 1024*1280) כל רזולוצייה אחרת נראית זוועה, מניסיון.

פורסם

אויי..איזה מסכן אתה..לא.

זה לא כאילו שיש לך 7800GTX שאתה יכול לחגוג על 1600X1200 בכיף...סה"ך 6600GT :lol: יותר מזה כל משחק נורמלי יקרטע לך..

פורסם

מסכי 17" לא תומכים ביותר מ 1280*1024... :screwy:

כאילו כן אבל אתה תצטרך להזיז את העכבר ו"לגלול" תמסך...

פורסם

אני לא זוכר אם במסך הקודם שלי היו 2 או 3 פיקסלים שרופים (אני חושב ששניים) והחליפו לי אותו (מסך של LG)

עכשיו אני עם 1750HQ והוא פשוט מעולה ונוח, 8ms + DVI, מצוין! :jump:

פורסם

ל-1750HQ יש כיוון גובה?

פורסם

ל-1750HQ יש כיוון גובה?

כן.

פורסם
  • מחבר

כן.

אז מה עדיף? ה-1750HQ או 710T ?

פורסם

עדיף שתראה את שניהם ותחליט לבד איזה תמונה אתה מעדיף

יש אנשים שמעדיפים את התמונה של ה-LG ויש שמעדיפים את התמונה של ה-Samsung

בכל מקרה ה-8ms לא משנה שום דבר לעומת ה-12ms

פורסם
  • מחבר

ראיתי את שניהם, רק שאני לא זוכר כ"כ את ה-LG   :lol:

נכון להיום אתה אומר שאין הבדל, אבל מה לגבי הזמן הקרוב כאשר יהיו יישומים  חזקים יותר מהירים יותר ?

אוף , נמאס לי להתלבט..

אני אלך מחר ואקנה סוףסוף.. נעשה הגרלה :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים