עבור לתוכן

עזרה בהגדרות ראוטר אלחוטי, בעיית authentication מול 012

Featured Replies

פורסם

שלום,

התחברתי לפני שבוע לאינטרנט 1.5 מגה דרך הכבלים ו 012 עם מודם של TERRAYON tj715x, והכל עובד.

יש לי ראוטר על-חוטי של gigabyte gn-br01g שאני רוצה באמצעותו לחבר מחשב נוסף שלי לרשת, אבל כרגע כל מה שאני מנסה זה לחבר את המחשב הראשון שלי לאינטרנט דרך הראוטר.

המצב שלי כרגע הוא שכאשר אני מחבר את הראוטר המחשב מזהה אותו ואני נכנס להגדרות של הראוטר ומגדיר מה שצריך, אני גם מסוגל לראות את האתר של הוט (זה אפשר להוריד בו חייגנים ולמדוד מהירות גלישה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר ל 012 הוא נתקע לי בשלב של אימות משתמש (authentication)

דיברתי עם 012 והם דורשים 50 שקלים עבור כל עזרה חד פעמית, אז פונה אליכם אולי מישהו יכול לעזור לי

מידד

פורסם

דיברתי עם 012 והם דורשים 50 שקלים עבור כל עזרה חד פעמית, אז פונה אליכם אולי מישהו יכול לעזור לי

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

אתה מדבר על ביקור או עזרה כלשהי?

העניין הוא פשוט - אתה מתקשר אליהם, אומר להם מה אתה צריך והם אמורים בדיוק לתת לך את ההגדרות ולעזור. אם הם עושים שטויות אתה יכול לומר להם שלחברים שלך עשו את זה בלי שאלות (כי זה באמת נכון), ותאיים להתנתק כי זאת כבר חוצפה. הם אמורים להגיש לך תמיכה כדי שתוכל להנות מהשירות שאתה משלם עליו.

פורסם

אותנטיקציה זה אומר שם משתמש או ססמא לא נכונים

תוודא ב100% שאתה מקליד את השם והססמא הנכונים (אם זה חיבור כבלים, אז תוודא ששם המשתמש באותיות קטנות בלבד, בלי תוספות

ותוודא שהססמא תקינה (תנסה להתחבר איתה בחייגן, כשאתה מקליד מחדש בחייגן את השם והססמא, אפשר גם לוודא מול התמיכה של הספקית)

אם הכל תקין, תבדוק בראטור שאין סימונים להתחבר באמצעות פרוטוקולי CHAP למיניהם, אלא רק PAP ו SPAP וזהו, מבחינת הצפנה - רק אופציונלית (לסמן את האפשרות שאומרת - להתחבר גם אם אין הצפנה)

ספקיות היום גובות 40-50 שקל על עזרה בהגדרות נתבים ורשתות שלא נקנו דרכם.

אני לא אומר שזה צודק, אבל ככה זה.

אפשר לאיים בהתנתקות, לפעמים זה עוזר, תלוי מי מנהל משמרת ועד כמה האיום או התלונה שלך הגיונית בעיניו או בכלל.

במקרה שלך זה כולה בעיית ססמא.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התגובות, ביניתיים מה שקרה הוא שכבר נכנעתי לדרישתם לשלם 50 שקלים עבור עזרה בהגדרת רשת על חוטית, וכעת לאחר שנתתי להם את כל הפרטים שלי (ראוטר gigabyte gn-br01g מודם TERRAYON tj715x וכרטיס רשת gigabyte GN-WPKG ) הם אמרו לי שהראוטר שלי לא תומך בעבודה עם חייגן והם צריכים לבדוק מה אפשר לעשות והם יחזרו אליי. עברו כבר 3 ימים והם עדיין לא חזרו (מה שמזכיר לי להתקשר לבדוק מה קורה איתם)

מה אתם אומרים ? יש לכם מושג מה עושים במקרה כזה. הבנתי שהם צריכים להגדיר לי כנראה חיבור קבוע בלי חייגן.

מידד

פורסם

3 ימים ? תתקשר ותשאל מה קורה, שכחו אותך.

אם הראוטר לא יודע לחייג, שווה לבדוק עדכוני FIRMWARE באתר היצרן שלו בשביל לראות, אולי יש עדכון שמלמד אותו לחייג (יש המון כאלה)

אחרת באמת תבקש חיבור ללא חייגן

תגיד שהראוטר יקר, וקנית אותו לשימושים פרטיים, ואתה חייב לחבר אותו לאינטרנט, ושמה לעשות, הוא לא יודע לחייג

ככה אני השגתי חיבור ללא חייגן מספקית אחרת (ולי אין ראוטר, סתם נתתי להם איזה שם של דגם של בלקין יקר מאוד וישן מאוד)

(טוב, אבל אני הייתי באמת צריך חיבור ללא חייגן, לשימושים .... המממ... אחרים)

אם כבר שילמת 50 שקלים אז ניחא, שיעזרו לך.

למרות שעדיין נשמע לי מוזר אחושרמוטה, אם הוא לא יודע לחייג, אז איך לעזאזל הוא נתקע באותנטיקציה ? זה לא הגיוני בכלל בכלל.

משהו פה מסריח לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים