עבור לתוכן

העברת נתונים וקבצים מדיסק קשיח א לדיסק קשיח ב'

Featured Replies

פורסם

שאני מפרט מחשב עד היום נכנסתי לנרו גיביתי חומר של עד 700 - 800 MB

אבל יש מצבים שיש לי חומר של גיג'ות למשל 10 - 20 - 30 ואז אני נתקע !

הבנתי שאפשר להעביר חומר מדיסק קשיח למשנהו ... ( זה נקרא גוסט משהו ) ..

א. האם זה גוסט ?

ב. אם זה גוסט איך עושים את זה ? ( פירוט בבקשה ) . :nixweiss:

אני חייב לפרמט מחשב והוא עמוס בערך 50 גיג'ה בייט .

אני מודה לכם על העזרה...

פורסם

האם זה רק מידע או שאתה רוצה להעביר ככה מערכת הפעלה שלמה שתמשיך לעבוד מהארדיסק חדש?

אפשר לעשות את זה עם הגוסט

רק אם המטרה שלך לפרמט כדי שהמחשב יעבוד יותר ככה

זה לא יעזור בכלל.

פורסם
  • מחבר

גם להעביר מידע במקום לקחת 10 מדיות של 700 MB להעביר חומר מדיסק קשיח לדיסק קשיח .

וגם במקום להתחיל כל פעם את התהליך מחדש של פירמוט דרייברים אנטי וירוס לגבות את המערכת ההפעלה כולל הכול ובזמן פירמוט להעביר הכול מהר.

פעם ראיתי מישהו מחבר דיסק קשיח לדיסק קשיח ובאמצעות תוכנה מסויימת הוא מעביר בינהם את המידע..

איך עושים את זה PLEASE !!!!!!

תודה.

פורסם

תרגע, אני בטוח שהלקוחות ירגעו (קראתי היום אליכם היום בעיתון, סוף סוף אני יודע איפה אתה נמצא :) )...

בכל מקרה, לתוכנה קוראים SYMANTEC GHOST, הנה:

http://www.symantec.com/sabu/ghost/ghost_personal/

היא גם מגיעה כחלק מה SYSTEMWORKS נראה לי... אני אישית משתמש ב GHOST ישן (GHOST 2003), שמעתי שבחדש יש בעיות....

ולא צריך לדעת כלום, פשוט מחברים את שתי הדיסיקים (דיסק מקור ודיסק שרוצים להעתיק עליו) למחשב, ואומרים לתוכנה מה להעתיק, והיא יוצרת עותק מושלם של הדיסק...

פורסם

אפשר לחבר את הדיסק קשיח השני למחשב ופשוט לעשות העתקה של הקבצים

או להעביר את המחיצה בשלמותה באמצעות PATITION MAGIC זאת תוכנה בתשלום אבל אני חושב שגם הגירסאת ניסיון יכולה לבצע את זה

פורסם
  • מחבר

תרגע, אני בטוח שהלקוחות ירגעו (קראתי היום אליכם היום בעיתון, סוף סוף אני יודע איפה אתה נמצא :) )...

בכל מקרה, לתוכנה קוראים SYMANTEC GHOST, הנה:

http://www.symantec.com/sabu/ghost/ghost_personal/

היא גם מגיעה כחלק מה SYSTEMWORKS נראה לי... אני אישית משתמש ב GHOST ישן (GHOST 2003), שמעתי שבחדש יש בעיות....

ולא צריך לדעת כלום, פשוט מחברים את שתי הדיסיקים (דיסק מקור ודיסק שרוצים להעתיק עליו) למחשב, ואומרים לתוכנה מה להעתיק, והיא יוצרת עותק מושלם של הדיסק...

דיסק המקור זה המאסטר ?

הדיסק שרוצים להעתיק אליו זה הסלב ?

ואז נכנסים לגוסט הגוסט הופכת מקבצת את כל המערכת לקובץ אחד ואז הגוסט פותחת את הקובץ בדיסק הקשיח השני הסלב ?

אפשר לראות דוגמא ?

אתם יכולים לצלם פה את השלבים ? PRINT SCREEN ?

PLEASE !!!!!!!!!!

היה לי לפני כמה ימים מצב שהייתי צריך לצרוב 50 GB ולהחזיר אותם חזרה למחשב אחרי פירמוט ולא ידעתי מה לעשות :nixweiss:

פורסם

א) תרגע, כל הסגנון דיבור הזה של PLEASE, מהר, בבקשה, חברים ומה לא, ממש מעצבן אנשים, אנשים יעזרו לך אם הם יכולים, לא אם תתחנן או תפציר לקבל עזרה....

ב) אין קשר לגבי איך אתה מחבר את הדיסקים במחשב (מבחינה פיסית, כל אחד יכול להיות או מאסטר או סלייב או מה שאתה רוצה)... כשאתה מפעיל את התוכנה אתה פשוט בוחר מאיזה דיסק להעתיק לאיזה דיסק...

ג) ב GHOST 2003, השלבים הם ככה, "בחר דיסק מקור" "בחר דיסק להעתיק אליו" "אשר", זהו... זה גם רץ אצלי ב BOOT מ DOS אז אין לי יכולת לצלם...

ד) אם אתה עושה גיבוי מדיסק לדיסק, זה לא מקווץ / כלום, זה מעתיק את הדיסק לדיסק אחר באותו אופן (כולל המבנה המלאה של ה PARTITIONS)... אתה יכול לעשות גיבוי מדיסק ל IMAGE, ואז הוא יעתיק את הדיסק לקובץ בדיסק אחר (שיכול להיות דחוס), ואז בעתיד אתה יכול להשתמש ב IMAGE כדי ליצור עותק של הדיסק הזה...

ה) זה ממש לא מסובך, אל תילחץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים