עבור לתוכן

תכנת MIXER

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע או מכיר שם או מקום הורדה של תכנה טובה למיקסים של שירים על המחשב?

קודם מחשב, אחרי זה נקנה מכשיר. :smilyDJ:

פורסם

היו על זה כמה וכמה ת'רדים, תעשה חיפוש.

פורסם
  • מחבר

החיפוש לא עזר. היה שם רק משהו על תוכנות אבל הן עולות כסף. אני מדבר על משהו חינמי, חוקי (תרגעו!), שיהיה איכותי.

אחרי זה נקנה ציוד DJ....מוחשי.

פורסם

לא ניראה לי שיש תוכנת חינם ואם אתה מדבר על מכשיר מיקסים יש מכשיר מיקסים שאמור להחליף את התקליטים הייתה על זה סקירה באגו ואמרו שזה לא יכול להחליף את התקליטים אבל הוא לא רע והוא תחליף די סביר

הנה לינק:

http://pcdj.com/Products/DMC.htm

פורסם

בתור אחד שבדק כמעט כל דבר ברשת אני ממליץ בחום על:

AtomixMP3

התוכנה הכי מקצועית בשוק בגירסת ניסוי אם אני לא טועה ל30 יום.

בשביל הגירסה המלאה תצטרך לשלם קצת או ל.. (אתה יודע מה)

אם אתה מבין בזה רק שתבין עד כמה מקצועית היא, יש לה את היתרונות האלה:

BPM אוטומאטי כולל התאמה אוטומאטית ותיקוון עיוות (pitch), תיקון ווליום אוטומאטי בשירים בהם הווליום שונה, אקוליזר לביטול והגברת באסים וטרבל, אפקטים כמו פלאנגר אקו בראק ועוד, אפשרות הפעלת סאמפלים מוקלטים מראש, תמיכה בריבוי ערוצים לשמיעה נפרדת באוזניות (עם שני כרטיסי קול או כרטיס קול אחד בעל שני יציאות), תצוגה ויזואלית שמבליטה את הקצב של השירים, אפשרות הקלטה של הסט שאתה מנגן כולל חלוקה אוטומאטית לקטעים, אפשרות שינוי המקשים לשליטה מלאה בכל הפונקציות בעזרת המקלדת (בדיוק כמו במיקסר אמיתי), תמיכה בסקינים ועוד הרבה דברים נוספים.

יש אפילו גירסה שנמכרת שנקראת גירסת PRO בגירסה הזאת אתה מקבל מכשיר שאתה מחבר למחשב והוא דמוי מיקסר שהשליטה בו יותר נוחה מהמקלדת, זה מראה עד כמה מקצועית התוכנה.

החיסרון היחיד שלה שיש אותו לחלק מהתוכנות האחרות שמתחרות בה הוא שאין לה תמיכה בהפעלת שירים מדיסקים, כל השירים חיבים להיות נמצאים על המחשב בצורת קבצי wav או mp3.

עם תוכנה כזאת למה בכלל לקנות מיקסר ??

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים