עבור לתוכן

מה עדיף בלוח?

Featured Replies

פורסם

הלוח שלי התחרפן.

מה עדיף:

לוח עם רכיבים חיצוניים (סלוטים וכד') או שהרכבים בלוח יהיהו on board?

פורסם

אני אישית מעדיף כמה שפחות ONBOARD כי במקרה שתרצה לשדרג כרטיס מסך וכו" לא תצטרך להחליף לוח

פורסם

AVL

שטות

אפשר פשוט לחבר כרטיס מסך חיצוני ל AGP וזהו

ilanb0

באופן עקרוני כמעט תמיד יהיה עדיף כרטיס חיצוני

אבל השאלה היא מה ההבדל בין האון בורד לבין החיצוני

בשבבי קול רוב האנשים לא צריכים חיצוני

בשבבי האצת גרפיקה דווקא כן כי האון בורדים לא מספיקים פשוט

פורסם
  • מחבר

אני אישית מעדיף כמה שפחות ONBOARD כי במקרה שתרצה לשדרג כרטיס מסך וכו" לא תצטרך להחליף לוח

במקרה הספציפי שלי ביקשתי שעל הלוח עם רכיבי און בורד יותקן ה - AGP כי יש לי כרטיס מסך חדש איכותי.

פורסם

איכות הרכיבים שכלולים בלוחות-אם משתפרת משנה לשנה , מה גם שהתוספות הללו הם בעצם כמעט בחינם !

כבר היום , יותר ויותר אנשים מסתפקים במה שיש על הלוח-אם , בידיעה שכל אפשרויות השידרוג פתוחות לפניהם בעתיד

פורסם

איכות הרכיבים שכלולים בלוחות-אם משתפרת משנה לשנה , מה גם שהתוספות הללו הם בעצם כמעט בחינם !

כבר היום , יותר ויותר אנשים מסתפקים במה שיש על הלוח-אם , בידיעה שכל אפשרויות השידרוג פתוחות לפניהם בעתיד

חוץ מאשר השבבי מסך :o :o

הם מתקדמים, אבל לא מספיק

פורסם
  • מחבר

חוץ מאשר השבבי מסך  :o :o

הם מתקדמים, אבל לא מספיק

ב"שבבי מסך" האם הכוונה כרטיסי" מסך?

פורסם

כן אדוני.

פורסם

בד"כ רכיבי ה "On-Board" לוקחים יותר משאבי מערכת (כח עיבוד, זיכרון) מאשר רכיבים חיצוניים (כרטיסי הרחבה).

מצד שני, המחשבים של השנים האחרונות מספיק חזקים מכדי שאיבוד הביצועים הזה יהיה משמעותי.

וכמו שנאמר לגבי כרטיסי מסך שמובנים על הלוח - רובם מאד חלשים (ובעיקר - גוזלים זיכרון יקר), ולכן אם צריך מחשב ליותר מעיבוד תמלילים/גלישה באינטרנט, מומלץ כרטיס מסך חיצוני.

פורסם
  • מחבר

כן אדוני.

אני ביקשתי שיתקינו לי AGP על הלוח כדי שאוכל להתקין שם את ה - ati radeon 9550 256m שלי.

פורסם

לא מתקינים AGP

או שהוא קיים או שלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים