פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים הלוח שלי התחרפן. מה עדיף:לוח עם רכיבים חיצוניים (סלוטים וכד') או שהרכבים בלוח יהיהו on board?
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אני אישית מעדיף כמה שפחות ONBOARD כי במקרה שתרצה לשדרג כרטיס מסך וכו" לא תצטרך להחליף לוח
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים AVLשטותאפשר פשוט לחבר כרטיס מסך חיצוני ל AGP וזהוilanb0באופן עקרוני כמעט תמיד יהיה עדיף כרטיס חיצוניאבל השאלה היא מה ההבדל בין האון בורד לבין החיצוניבשבבי קול רוב האנשים לא צריכים חיצוניבשבבי האצת גרפיקה דווקא כן כי האון בורדים לא מספיקים פשוט
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר אני אישית מעדיף כמה שפחות ONBOARD כי במקרה שתרצה לשדרג כרטיס מסך וכו" לא תצטרך להחליף לוחבמקרה הספציפי שלי ביקשתי שעל הלוח עם רכיבי און בורד יותקן ה - AGP כי יש לי כרטיס מסך חדש איכותי.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים איכות הרכיבים שכלולים בלוחות-אם משתפרת משנה לשנה , מה גם שהתוספות הללו הם בעצם כמעט בחינם !כבר היום , יותר ויותר אנשים מסתפקים במה שיש על הלוח-אם , בידיעה שכל אפשרויות השידרוג פתוחות לפניהם בעתיד
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים איכות הרכיבים שכלולים בלוחות-אם משתפרת משנה לשנה , מה גם שהתוספות הללו הם בעצם כמעט בחינם ! כבר היום , יותר ויותר אנשים מסתפקים במה שיש על הלוח-אם , בידיעה שכל אפשרויות השידרוג פתוחות לפניהם בעתיד חוץ מאשר השבבי מסך :o הם מתקדמים, אבל לא מספיק
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר חוץ מאשר השבבי מסך :o הם מתקדמים, אבל לא מספיק ב"שבבי מסך" האם הכוונה כרטיסי" מסך?
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים בד"כ רכיבי ה "On-Board" לוקחים יותר משאבי מערכת (כח עיבוד, זיכרון) מאשר רכיבים חיצוניים (כרטיסי הרחבה).מצד שני, המחשבים של השנים האחרונות מספיק חזקים מכדי שאיבוד הביצועים הזה יהיה משמעותי.וכמו שנאמר לגבי כרטיסי מסך שמובנים על הלוח - רובם מאד חלשים (ובעיקר - גוזלים זיכרון יקר), ולכן אם צריך מחשב ליותר מעיבוד תמלילים/גלישה באינטרנט, מומלץ כרטיס מסך חיצוני.
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר כן אדוני.אני ביקשתי שיתקינו לי AGP על הלוח כדי שאוכל להתקין שם את ה - ati radeon 9550 256m שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.