פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים לפני רגע שיחקתי Bloodrayne 2 והמשחק רץ מצויין על ההגדרות הכי חזקות בגראפיקהאפילו התפלאתי במהירות FPS וגם בטעינה של כול שלב... ממש מהיראבל הרגע שיחקתי והתחיל להתפקשש בתצוגה נגיד התחילו פתאום להופיע כל מיני קוים בצבע צהובבאמצע מסדרון בריצה כאילו הכרטיס מסך מפקשש....התעלמתי ו10 שניות אחרי זה המחשב כיבה את עצמו.המפרט בחתימה.נ.בקרתה לי כבר בעייה של כיבוי מסך עם הכרטיס הזה ואחרי עידכון דרייבר הבעייה נעלמה ולא הופיעה מאזתודה
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים לפי התיאור שלך הבעיה היא 99% התחממות הכרטיס מסך...תנסה לפתוח את המארז ולכוון מאוורר על הכרטיס מסך אם הבעיה מפסיקהסימן שהבעיה היא התחממות...
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים כמו שכתבתי : "המפרט בחתימה" זה 6600 וטמפ' אין לי תוכנה לדעתDisplay Properties -> settings ->advanced ->Geforce 6600GT->Tempurue Settings
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר זה לא 6600 GT זה 6600 רגיל 128MB- למה אתם לא מסתכלים בחתימה?לא מצאתי את האפשרות הזו של טמפ' יש לי את החלון עם כול האפשרויות שנשלפות מהצדאבל אין שם את מה שציינת.אתה יכול לכוון אותי?
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים בגרסא של GT יש חיישן ברגיל אין תגידו מה אתם עושים צחוק עליוואללה ? חשבתי יש מדי טמפרטורה בכול הכרטיסים החדשים של NVIDIA.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים יש לך חיישן...אתה צריך עידכון ביוס אני חושב לא בטוח בשביל לפתוח אותו בכרטיסים של NVIDIA יש חיישנים מה 5900...
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר אוקי תנו לי תשובה איך אני יודע מה הטמפ' של הכרטיס הזה?אני מפחד שהוא ילך לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.