עבור לתוכן

מחשב שלא מציג תמונה

Featured Replies

פורסם

היום נכנסתי למחשב, בחרתי משתמש נכנסתי לאינטרנט, נכנסתי לדפדפן, ושניה אחרי זה המחשב עושה ריסט לעצמו.

ישר חשבתי שזה מחום, אז בדקתי את המאוררים והם הוציאו אוויר קר.

עד אז המחשב עלה, ראיתי את התמונה שעולה מהביוס ובזמן שאמור היה לעלות המסך של בחירת המשתמש לא ראיתי כלום. שחור.

מאז, לא משנה אם אני שם כרטיס גרפי אחר מזה שמובנה בלוח, אם אני מחליף מסך, או אם אני עושה ריסט 100 פעמים, שום דבר לא עוזר.

והדבר היחיד שאני רואה הוא מסך שחור.

יש השערות מה הבעיה?

פורסם

אולי מעבד הלך ? :smile1:

הדבר הכי קיצוני שאני יכול לחשוב עליו מתי שאתה מפעיל את המחשב,ויש מסך שחור.

יש לך מעבד אחר להשים ולבדוק?

כי הרי אמרת שניסית להחליף את הכרטיס מסך הגרפי לזה שמובנה בלוח . .

הארדיסק זה לא קשור..

המחשב חייב לעלות ,לפחות להיכנס לביוס או משהו ..

תנסה מה שאמרתי לך.

פורסם

אולי מעבד הלך ? :smile1:

הדבר הכי קיצוני שאני יכול לחשוב עליו מתי שאתה מפעיל את המחשב,ויש מסך שחור.

יש לך מעבד אחר להשים ולבדוק?

כי הרי אמרת שניסית להחליף את הכרטיס מסך הגרפי לזה שמובנה בלוח . .

הארדיסק זה לא קשור..

המחשב חייב לעלות ,לפחות להיכנס לביוס או משהו ..

תנסה מה שאמרתי לך.

מה קשור מעבד הלך?!?!? אל תטעה סתם אנשים...

ולבעיה העיקרית שלנו, בשביל לבדוק אם זה באמת חום לא שמים יד על המאוורר כי אתה לא תוכל להרגיש את זה ברמה כזאתי...

תפתח את הדלת הצדדית של המארז, קח מאוורר ענק ביתי או לא משנה איזה העיקר שיעשה הרבה רוח תפעיל אותו על עוצמה מלאה ותשים בכיוון של המעבד, אם המחשב עולה והכל בסדר אז זה סימן שזאת בעיה של חום אם הבעיה נמשכת אז נעבור לשלב הבא...

בשביל לבדוק אם זאת בעיה בכרטיס מסך, תוציא את הכרטיס מסך, על הלוח יש לך סוללה, תוציא אותה כשהמחשב מכובה כמובן... תחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה ותדליק את המחשב...

זה קרה לך פיתאום?

פורסם

לפי התיאור שלו המחשב עובד ונתקע אחרי שהווינדוס עולה לפני הבחירת משתמש

לי זה נשמע כמו בעיה בווינדוס

תנסה להכנס למצב בטוח ולראות אם עובד

פורסם
  • מחבר

זה לא חום בגלל שהמחשב עבד חצי דקה ורק אחרי זה נכבה.

זה לא בעיה בוינדוס כי אני לא רואה כלום. כלום. המסך לא מקבל מסרים מהמחשב.

ואני לא מבין איך הוצאת הסוללה תעזור .

וכן, זה קרה לי פתאום,סתם כך.

פורסם

מה קשור מעבד הלך?!?!? אל תטעה סתם אנשים...

ולבעיה העיקרית שלנו, בשביל לבדוק אם זה באמת חום לא שמים יד על המאוורר כי אתה לא תוכל להרגיש את זה ברמה כזאתי...

תפתח את הדלת הצדדית של המארז, קח מאוורר ענק ביתי או לא משנה איזה העיקר שיעשה הרבה רוח תפעיל אותו על עוצמה מלאה ותשים בכיוון של המעבד, אם המחשב עולה והכל בסדר אז זה סימן שזאת בעיה של חום אם הבעיה נמשכת אז נעבור לשלב הבא...

בשביל לבדוק אם זאת בעיה בכרטיס מסך, תוציא את הכרטיס מסך, על הלוח יש לך סוללה, תוציא אותה כשהמחשב מכובה כמובן... תחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה ותדליק את המחשב...

זה קרה לך פיתאום?

קשור ועוד איך.

לפי מה שהבנתי, המחשב בכלל לא עולה,מסך שחור טוטאלי,בלי לעלות לשום דבר.

חשבתי בכיוון של כרטיס מסך,אבל הוא בדק אם אחר,וזה לא עזר.

זאת בעייה מאוד נפוצה שהמעבד הלך במצב כזה שמפעילים את המחשב,יש מסך שחור והמחשב לא עולה לגמריי בשום מצב.

אני שרפתי מעל 20 מעבדים בחייי , אני מדבר מניסיון , אין ממש על מה להתווכח פה .

בכל מקרה,יכול להיות שלא הבנתי נכון.

לכן,-אמרתי לו שיבדוק מעבד אחר ..

פורסם

אתה בטוח שאתה מדבר מנסיון? כי מעבד לא נשרף או הולך בקלות כזאת... אלא אם כן קורה משהו רציני ממש

זה לא חום בגלל שהמחשב עבד חצי דקה ורק אחרי זה נכבה.

זה לא בעיה בוינדוס כי אני לא רואה כלום. כלום. המסך לא מקבל מסרים מהמחשב.

ואני לא מבין איך הוצאת הסוללה תעזור .

וכן, זה קרה לי פתאום,סתם כך.

לשאלותיך:

זה כן יכול להיות חום, כי בזמן הזה של החצי דקה - דקה שהמחשב עבד הוא כבר הספיק להתחמם ואז דפק לך רסטארט... כמו שאתה בטח יודע בלוח אם יש חיישן טמפ' שבודק את הטמפ' של המעבד שלך ושהוא מרגיש שהטמפ' של המעבד עולה על המקסימום שהוגדר לו המערכת פשוט עושה רסטארט באופן אוטומטי... ובגלל זה אמרתי שתשים מאוורר גדול ממול ותפעיל אותו על עוצמה חזקה מול העבד ואז תדליק את המחשב בשביל ליראות אם המחשב עולה בכלל, כי אם לדוגמא תכבה את המחשב ישר אחרי שיש לך רסטארט בגלל בעית חום ותנסה להדליק אותו אחרי כמה שניות הוא לא ידלק כי הוא לא הספיק להתקרר מספיק

בעיה בווינדווס אני גם לא חושב... אבל מה שכן, אתה שומע צפצוף מסהפיקר הפנימי של הלוח אם כשאתה מדליק את המחשב ואתה לא רואה כלום?

הוצאת הסוללה יכולה לעזור, אבל זה תלוי בדבר אחד... בד"כ שמרכיבים מחשב עם כרטיס מסך מובנה ואתה משתמש בלא מובנה, מבטלים את המובנה כי לא משתמשים בו... אז מכיוון שיכול להיות והוא כבר מבוטל צריך להפעיל אותו מחדש בדרך כלשהי נכון? וזה ע"י הוצאת הסוללה שזוכרת את ההגדרות של הBIOS (או שזה ה CMOS אני מתבלבל תמיד בין שניהם) שזוכר את ההגדרות של הכרטיס המובנה

ammm... any questions?

פורסם

MeTaLhAmMeR

מניסיון רב :)

וברור שמעבד לא נשרף בקלות ..

אבל הלכתי על הכי רחוק..

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא חושב שזה חום.

המחשב עובד כבר יותר משנה בלי בעיות, ויום אחד עם כל המאוררים פועלים , הדלקתי אותו לדקה אחרי שהוא התקרר כל הלילה עם מזגן ואז הוא נהרס?

הבאתי את המחשב למעבדת מחשבים (שונא לעשות את זה אבל אין מה לעשות) והם אמרו לי שהיה קצר או ירידת מתח שהרסה את הלוח אם.

אמרתי להם שזה לא הגיוני בגלל שאחרי שהמחשב עשה ריסט ראיתי את התמונה של הביוס והכל עלה, רק אחרי שהגיע הזמן לחלונות לעלות אז ראיתי שחור.

זה קרה לי כבר פעם עם המחשב הזה שהלוח אם נהרס ככה סתם. יכול להיות שהתקלה בחשמל הרסה את הלוח אם אבל לא הרסה את הספק?

פורסם

דווקא, יש מצב טוב שהלוח אם נשרף מקפיצת מתח :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים